چهارشنبه ۰۹ آبان ۱۴۰۳ 30 October 2024
يکشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۸
کد خبر: ۶۴۶۱۲

مسئول بسیج اساتید دانشگاه تهران خطاب به «محمد مرندی»: از کسب و کار آقازاده در روسیه چه خبر؟!

مسئول بسیج اساتید دانشگاه تهران خطاب به «محمد مرندی»: از کسب و کار آقازاده در روسیه چه خبر؟!
عبدالرضا سیف، مسئول بسیج اساتید دانشگاه تهران در واکنش به به ادعا‌های مطرح شده از سوی «مرندی» تصریح کرد: آقای مرندی! سفر‌های مکرر جنابعالی به کشور روسیه که بدون اطلاع و اخذ مجوز از دانشگاه تهران صورت می‌گرفت، در واقع سندی از نادیده انگاشتن آیین‌نامه‌ای است که خودتان به عنوان ابزار مواخذه برخی مدیران دانشگاه درباره سفر بدون هماهنگی به کشور عراق مورد بهره‌برداری قرار می‌دادید. راستی از کسب‌وکار آقازاده در روسیه چه خبر؟!

در پی انتشار مطلبی با عنوان «واکنش مرندی به رقاص نامیدن اساتید و دانشجویان پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران»  بازنشر شده‌بود، عبدالرضا سیف، مسئول بسیج اساتید دانشگاه تهران در نامه‌ای به ادعاهای مطرح شده از سوی «مرندی» واکنش نشان داده‌است.  متن پاسخ به شرح زیر است:

«آقای مرندی در حالی از خط پیاده نظام‌های استکبار به منظور ایجاد شکاف میان «ادب و هنر» در دانشگاه مادر ایران پیروی نموده است که انتظار می‌رفت او نه به عنوان فردی زاده آمریکا، بلکه به عنوان شهروندی که در فضای ایران عزیز تنفس نموده است، قدر این نعمت را بیشتر بداند و اگر روحیه وحدت و عمل یکپارچه در جبهه انقلاب را در خود آماده ننموده است، حداقل به شکرانه نعمت نمو در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، آب در آسیاب دشمن نریزد.

آقای مرندی! دانشگاه تهران دقیقا ۴ روز پس از برکناری جنابعالی، فرصت این را پیدا کرد که با افتخار میزبان معاون تعلیم و تربیت حشدالشعبی و هیات همراه به عنوان یکی از گروه‌های مرجع عراق با پایگاه مردمی وسیع شود. آمال دانشگاه‌مان این است که کل ظرفیت دانشگاه را با رعایت تمامی استانداردهای علمی به خدمت توانمندسازی جهان اسلام و مسلمانان فداکار درآوریم و در این راه از القاگری‌ها، تصویرسازی‌ها و وارونه‌نمایی‌ها هراسی به خود راه نخواهیم داد؛ چه اینکه تاکنون هیچ کسی جز ایادی منافقین خلق، سلطنت‌طلب‌ها، گروهک‌ها و رسانه‌های لندن‌نشین، از روی گشاده دانشگاه تهران به برادران ایثارگر عراقی، خشم خود را بروز نداده بودند؛ وا اسفا که «سید محمد مرندی» اولین برادری است که نسبت به این حرکت انقلابی و ماندگار، روی ترش نموده است.

آقای مرندی! اختلافات با جنابعالی زمانی به اوج رسید که وقتی رهبر شیعیان هندوستان با ریاست دانشگاه دیدار کرد، با پرخاشگری مواجهه درستی با موضوع نداشتید و مخالفت خود را با این دیدار اعلام نمودید. به راستی چرا اینگونه مواجهه نمودید؟

آقای مرندی! فقط چیزهایی درباره دوتابعیتی بودن شما شنیده بودیم. وقتی به عنوان نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در هیات امنای دانشگاه غیرانتفاعی صدرا حاضر شدم، شما را به عنوان عضو هیات موسس این دانشگاه یافتم. خوب است بدانید که در دوره‌ای زیست می‌کنیم که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آن قائل بر این است که هیچ یک از مدیران عالی رتبه آموزش عالی نباید درگیر تعارض منافع باشند.

آقای مرندی! سفرهای مکرر جنابعالی به کشور روسیه که بدون اطلاع و اخذ مجوز از دانشگاه تهران صورت می‌گرفت، در واقع سندی از نادیده انگاشتن آیین‌نامه‌ای است که خودتان به عنوان ابزار مواخذه برخی مدیران دانشگاه درباره سفر بدون هماهنگی به کشور عراق مورد بهره‌برداری قرار می‌دادید. راستی از کسب‌وکار آقازاده در روسیه چه خبر؟!

اما درباره انتشار اسنادی در خبرگزاری فارس که به مسئله موسسه عراقی «القلم» پرداختید، لازم به ذکر می‌داند:

موسسه لغتنامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران در نامه به شماره 9281114 مورخ 23 اسفند ماه 1401 که خطاب به مدیر موسسه آموزشی و مترجمی القلم صادر شده، تاکید نموده است که نمایندگی این موسسه از این تاریخ به بعد کان لم یکن می‌باشد.

آقای مرندی! چنانچه مستحضر هستید صدور گواهی نمایندگی در مورخ 7 اسفند ماه 1401 پیش از تایید نهایی و امضای توافق‌نامه دانشگاه با موسسه مزبور و صرفا به احترام درخواست معاونت وقت بین‌الملل دانشگاه به منظور تسریع امور اجرایی مدنظر آن معاونت به انجام رسید. روزها گذشت و ما همچنان منتظر امضای توافق‌نامه بودیم اما از آنجایی که متن توافق‌نامه در راستای صیانت از منافع مادی و معنوی دانشگاه تهران به تایید اداره‌کل حقوقی دانشگاه تهران نرسیده بود و این اداره‌کل از بندهای متن اشکالات متعددی استخراج کرد که تصحیح آن با منویات موسسه القلم در تناقض بود، لذا عملا این توافق‌نامه به امضای ریاست محترم دانشگاه نرسید. موسسه دهخدا در اسرع وقت به لغو گواهی صادره پیشین اقدام نمود. جنابعالی تا آخرین روز حضورتان در معاونت بین‌الملل، همچنان اصرار بر اعطای نمایندگی به «القلم» بدون توافق‌نامه داشتید.

لازم است به یاد آورید و در حافظه تاریخی دانشگاه هم بماند تا دیگرانی در آینده به خود اجازه ندهند که از مناصب و موقعیت‌های حاصله در دانشگاه، بهره‌برداری‌های سوء داشته باشند. در ضمن گوشه‌ای از اقدامات و عملکرد جنابعالی در دوره مدیریت شما در دانشکده مطالعات جهان در  دوره ریاست جناب آقای دکتر نیلی بعداً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی