با انتقال قدرت در پاستور، تنشهای اجتماعی، به ویژه در زمینه حجاب تا حدود زیادی فرونشسته است. اما اظهارنظرهای گاه و بیگاه برخی افراد و ارائه طرحهای فکرنشده از سوی برخی نهادها، آرامش نسبی و در حال تثبیت جامعه را برای بازهای موقت بر هم میزند...
آهو دریایی پس از اتفاقی که در دانشگاه آزاد علوم تحقیقات افتاد به بیمارستان روانپزشکی ایران منتقل شد. پس از آن هیچ خبر جدیدی درمورد این دختر منتشر نشد تا اینکه سخنگوی قوه قضاییه و رئیس انجمن روانپزشکان ایران دو خبر جداگانه دربارهی او اعلام کردند.
هوا هنوز روشن نشده. آسمان ابری جلوی آمدن نور خورشید را هم گرفته. دستش را دراز میکند به سمت کلید چراغ، اما نور به اتاق نمیرسد. صدای غرغر آشنای یخچال هم نیست. انگار چیزی اشتباه شده. به سمت دستشویی میرود، یک قطره آب هم نمیآید. تازه یادش میآید اعلام کرده بودند امروز برق محله حوالی صبح قطع میشود، برای همین پمپ آب از کار افتاده.
فلاکت، راه جدید کسب درآمد بلاگرهای ایرانی در اینستاگرام است. در این ویدیو سیر شکلگیری بلاگرهای ایرانی و چرایی شکلگیری پدیده بلاگر فلاکت را میتوان دید.
روز گذشته تصاویری از دیدار پدر آرزو خاوری با نمایندگان طالبان در ایران منتشر شد. آرزو دانشآموز پانزده ساله افغانی بود که ظهر یکشنبه ۱۳ آبانماه پس از خروج از مدرسه با پریدن از پشت بام یک ساختمان مسکونی به زندگی خود پایان داد.
با صدایی رسا و مسلط به بحث میگوید: «تمام خانمهای زیبا، این برند را میشناسند و از آن استفاده کردهاند. من فقط دو قلم جنس دارم و سالها است همین را میفروشم. امروز قیمتها را پایین آوردم، چون چک و بدهی دارم ....» از میان جمعیت شخصی با اشاره به او ادامه میدهد: «این خط چشم فوقالعاده اس، دوتا برای من بیار.» کارتش را بیرون میآورد و دستفروش مترو کارت را میکشد.
عباس محمدی کنشگر محیط زیست: قبلا در نظامهای عشایری، روستایی و محلی، افراد در محیط طبیعی زندگی خود ریشه و ماندگاری دیرینه داشتند. این افراد به صورت تجربی و بر اساس دانش بومی دریافته بودند که چگونه جنگلها و مراتع استفاده کنند تا آن محیط حفظ شود. اکنون اما حضور چوپان خارجی مشکلات را تشدید کرده و چرای دام به افرادی سپرده شده که از خارج کشور آمدهاند و با سرزمین ما آشنایی ندارند.
با پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات، گمان میرفت که سیاستهای فیلترینگ فضای مجازی با یک امضا در دفتر رییس جمهوری به پایان برسد. با این حال، حدود ۳ ماه از تشکیل کابیته گذشته و چنانکه از اظهارات مقامات به نظر میرسد، فیلترینگ در ایران، ملک مشاعی است که دهها مدعی و متولی دارد...
«مهسا گلستانیزاده» یازده ساله را کمتر کسی در محل دیده. اول، برادر مهسا را به خانوادهای که امروز قاتلان او هستند، واگذار میکنند. بعد هم بهزیستی خود مهسا را راهی آن خانه میکند. زندگی در این خانواده بیشتر از سه ماه دوام نداشت؛ او با بدنی نیمهجان خانه را ترک کرد. برادر مهسا ۵ ساله است و پزشک قانونی وجود شواهد کودکآزاری بر بدن او را نیز تایید کرده است. گفته میشود برادر مهسا به همان مرکز قبلی تحویل داده شده است.
همه چیز از دیماه ۱۴۰۲ آغاز شد. افشاگریهای یک صفحه اینستاگرامی از اقدامات و تجاوزات متعدد علی سلامت باعث شد تجمعی علیه او در همدان، شکل بگیرد و بانوان همدانی که مورد آزار این شخص قرار گرفته بودند، شجاعت شکایت از این متجاوز را پیدا کنند.
دو روز پس از آمدن خبر مرگ «امیرمهدی چگینی»، در خوابگاه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، تعدادی از دانشجویان همچنان به این اتفاق معترض اند. آنها میگویند اگر این اتفاق ساده به مرگ امیرمهدی منجر شد، دلیلش تاخیر آمبولانس و اهمالکاری مسئولین دانشگاه است.