«محمدمهدی اسماعیلی»، وزیر ارشاد دولت سیزدهم در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم با تایید اصل خبر انتصاب «سجاد اسماعیلی» به سرپرستی یک معاونت در سازمان غذا و دارو گفت: «برادرزادهام فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی است و از سال ۹۹ در سازمان غذا و دارو فعال است و مشاور سازمان غذا و دارو بوده است». اسماعیلی گفته «برادرزادهام امروز تنزل پیدا کرده و شده سرپرست یک معاونت در یک اداره کل شده است». به گفته وزیر ارشاد، این جایگاه ۹ ماه «بلا تصدی» بوده و برادرزادهاش مسوولیت تصدی آن را پذیرفته است.
مهدی اسماعیلی در این گفتوگو تاکید میکند که «سجاد اسماعیلی» سالها مشاور سازمان غذا و دارو بوده و سرپرستی در یک معاونت این سازمان را صرفا به دلیل خالی بودن جایگاه پذیرفته است. پرسش اما این است که چنانکه این پست دولتی، ۹ ماه بدون متصدی بوده، مسوولان دولت سیزدهم چطور در هفته پایانی فعالیت رسمی دولت یکباره به فکر پر کردن صندلیهای خالی در وزارتخانهها افتادند؟
نکته قابل توجه این است که انتصاب برادرزاده وزیر ارشاد، تنها مورد از انتصابهای تاملبرانگیز دولت سیزدهم در روزهای پایانیاش نیست. افراد زیادی به صدور این احکام دقیقه ۹۰ در دولت اعتراض کرده و هشدارهای جدی، هفتههاست که به تصمیمگیران دولتی مخابره شده است.
وزیر ارشاد میان توجیههای گوناگونی که برای انتصاب برادرزادهاش مطرح کرده، در مورد مغایرت این انتصاب با بخشنامه رسمی «محمد مخبر» توضیح نداده است. سرپرست رییس جمهوری، در ۱۲ تیرماه یعنی سه روز پیش از روز رأیگیری مرحله دوم انتخابات، با صدور بخشنامهای کلیه دستگاههای اجرایی را موظف کرد که تا زمان استقرار دولت مسعود پزشکیان، از هرگونه تغییر در ساختارهای سازمانی و جابهجایی نیروی انسانی خودداری کنند. با این وجود، گزارشها از دستگاههای اجرایی و زیرمجموعههای آن حاکی از این است که این بخشنامه، مورد توجه بخشهای دولتی واقع نشدهاست.
ویدیو:
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟
اینفوگرافیک