يکشنبه ۱۰ تير ۱۴۰۳ 30 June 2024
يکشنبه ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵
کد خبر: ۷۶۲۶۵
نگاهی به حضور دختران نامزدهای انتخابات

این سه زن...

سه زن در فضای انتخاباتی کنونی در حال نقش آفرینی‌اند. دختران پدرانی که امروز نامزد انتخابات شده‌اند به میدان انتخابات آمده‌اند. آن‌ها در این فضا قرار گرفته‌اند تا به پدران خود کمک رسانند و نگاه آن‌ها را به دخترانشان نشان جامعه دهند. اما برداشت و نگاه جامعه قابل کنترل نیست و فضای تربیتی نیز در دوران اندک تبلیغات تغییرپذیر نیست. البته از شش کاندید انتخابات تنها دختر ۳ تن از آن‌ها یعنی «مسعود پزشکیان»، «محمدباقر قالیباف» و «مصطفی پورمحمدی» را مردم دیده و سخنان آن‌ها را شنیده‌اند. البته «امیرحسین ثابتی» به عنوان نماینده سعید جلیلی بر صندلی‌ای نشست که «زهرا پزشکیان» و «مریم قالیباف» نشسته بودند. در آمریکا نیز همواره «بانوی اول» در کنار رییس جمهوری قرار و به جامعه معرفی می‌شود. امروز نیز به هر دلیلی نامزد‌های انتخاباتی در کشور ما، دختران خود را به میدان دعوت کرده‌اند؛ اما داستان این سه زن چیست؟
یگانه شوق الشعراء
نویسنده
یگانه شوق الشعراء

همراه همیشگی مسعود پزشکیان

زهرا پزشکیان از روز ثبت نام برای انتخابات کنار پدرش بود و همان زمان رسانه‌ها نوشتند که مسعود پزشکیان با دخترش به سالن ثبت نام وزارت خانه رفت. او فوق لیسانس پتروشیمی خود را از دانشگاه شریف گرفته است. بهمن سال ۱۳۹۳ خانواده مسعود پزشکیان به برنامه‌ای تلویزیونی رفتند و به سوالات مجری برنامه پاسخ دادند. زهرا پزشکیان در پاسخ به مجری برنامه در خصوص جهزیه خود گفت: «ما بعد از ازدواج از پدر جدا نشدیم و همچنان با بابا زندگی می‌کنیم، از این لحاظ هیچ وسیله جدیدی خریداری نکردیم و احساس هم نکردیم که باید چنین اتفاقی بیفتد».

این سه زن

 

 

این سه زن

 

در این مدت بار‌ها عکس‌هایی از مسعود پزشکیان و دخترش در مراسم‌های مختلف منتشر شده‌است؛ بنابراین از مسعود پزشکیان انتظار می‌رفت که برای چنین برنامه‌ای زهرا پزشکیان را به عنوان نماینده خود معرفی کند. او در گفت و گوی خود می‌گوید که برادرانشان بر این باورند که زهرا بیشترین تاثیر را بر پدر خود دارد.



مریم قالیباف و دردسرها

اما مریم قالیباف به گفتگو نشست تا به دردسر‌هایی که به واسطه او برای پدرش ساخته شده بپردازد. سال ۱۴۰۱، در پی انتشار عکس و گزارش‌هایی در شبکه‌های اجتماعی درباره سفر خانواده محمدباقر قالیباف به ترکیه «برای خرید سیسمونی»، الیاس قالیباف، پسر او با انتشار پیامی عذرخواهی کرده و این سفر را «اشتباه» توصیف کرده بود. مریم قالیباف بعد از ۲ سال برای اولین بار درباره جنجال «سیسمونی گیت» و برگزاری مراسم عروسی‌اش تهران پرداخت. در نهایت مصاحبه او جنجال تازه آفرید و واکنش گسترده‌ای را برانگیخت. معرفی او در این برنامه نشان داد که سبک زندگی‌ش با ارزش‌هایی که پدرش می‌گوید، تفاوت زیادی دارد.

 



البته بعد از اظهار نظر او منتقدین اسنادی از حجم بالای بار سفر هوایی مریم قالیباف منتشر کردند. اطلاعات بیشتری از مریم قالیباف به جز آنچه منتقدین در فضای مجازی درباره او می‌گویند در دسترس نیست جز آنکه همسر او «رضا بحیرایی» است. مریم قالیباف، اما اولین بار بود که به صدا و سیما می‌آمد و نام او با ماجرای «سیسمونی گیت» همیشه همراه بود. تنها یک عکس از او در کنار محمد باقر قالیباف منتشر شده که به نظر می‌رسد مربوط به سال‌های نوجوانی او است.

 

این سه زن

 

نقش تحریم‌ها در اقتصاد کشور 

منیره پورمحمدی دختر مصطفی پورمحمدی روز بعد از گفت و گوی مریم قالیباف به عنوان مشاور پدرش در میزگرد اقتصادی نشست. او دارنده مدرک دکتری اقتصاد از دانشگاه تهران است و این نشان می‌دهد که در مسیر علم آموزی جدی بوده‌است. اغلب مردم مصطفی پورمحمدی را یک روحانی سنتی می‌شناختند و حضور دختر او به عنوان مشاور اقتصادی این تصویر را قدری تغییر داد. او در این میزگرد از تبعات تحریم برای کشور‌ها در علم اقتصاد گفت و نشان داد که علم اقتصاد را خوانده و بلد است. این اولین بار است که نام منیره پور محمدی در سطحی وسیع و در میان مردم طرح می‌شود. در جریان انتخبات و به تازگی عکسی از خانواده مصطفی پورمحمدی منتشر شده‌است.  

این سه زن

به نظر می‌رسد زهرا پزشکیان و منیره پور محمدی توانستند به پدران خود برای جذب رای کمک کنند، اما انتخاب مریم قالیباف برای این مسیر انتخاب درستی نبود.

ارسال نظر
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اینفوگرافیک؛ همه مخالفان پزشکیان

اینفوگرافیک؛ آن‌ها که به پزشکیان گفتند آری

پیام مهم سیدمحمد خاتمی: در انتخابات گذشته رأی ندادم و با اکثریت همصدا شدم| اینک اما فرصتی پیش آمده که امیدوارم روزنه‌ای باشد به فضایی که در آن صدای اکثریت شنیده شود| به دکتر پزشکیان رای خواهم داد

بازی زیرپوستی پورمحمدی؛ مرد مرموز مناظرات، فرشته نجات قالیباف و عامل اجماع جبهه انقلاب 

ما در زمان قاجار خیلی بدبخت بودیم؟!

تحلیل محتوای سومین مناظره انتخاباتی

ثابتی راست می‌گوید یا زنگنه؟

داستان منصوب شدن امیر جدید القاعده در یمن

چرا آدم‌ها ساعت‌ها در صف غذا می‌ایستند؟

جای مسائل بهداشت و درمان در سخنان نامزدها خالی است | افرادی مانند پزشکیان سابقه کار در حوزه سلامت را دارند

سعید جلیلی؛ از قطعنامه‌های فصل هفتمی تا دولت سایه

امیر کویت در مسیر بن سلمان؟!

بازی پیچیده کشورهای عرب خلیج فارس میان تهران و اسراییل

از سرگیری روابط ایران با بحرین؟ روسیه میانجی‌گری می‌کند؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی