پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ 19 September 2024
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
کد خبر: ۴۳۷۷۶

خطیب زاده: بعید نیست که دور آینده مذاکرات وین ، دور پایانی باشد

خطیب زاده: بعید نیست که دور آینده مذاکرات وین ، دور پایانی باشد
خطیب زاده گفت : هیچ بعید نیست که دور آینده مذاکرات وین ، دور پایانی باشد. آنچه که در مورد مذاکرات وین باقی مانده است بیشتر از آن که احتیاج به مذاکره داشته باشد احتیاج به اتخاذ تصمیم سیاسی از سوی تمامی طرف ها دارد و اگر تصمیمات سیاسی گرفته شود ، می توانیم امیدوارم باشیم که دور آینده مذاکرات ، دور پایانی باشد.

به گزارش فراز ، خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری این هفته خود  برگزاری موفقیت آمیز سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را به مقام معظم رهبری و مردم ایران تبریک گفت .

سعید خطیب زاده همچنین برای رییس‌جمهور منتخب آرزوی موفقیت کرد و گفت : برای ایشان بهترین آرزوها را دارم.

وی گفت: در طول ۴۸ ساعت گذشته تاکنون ۴۵ نفر از مقامات ارشد کشورهای مختلف پیام های تبریک خطاب به رییس جمهور منتخب ارسال کردند که ۲۴ نفر آنها رییس جمهور ، نخست وزیر و رییس دولت بودند.  ۴ نفر آنها رییس پارلمان هستند و بقیه از شخصیت های ارشد سیاسی و ارسال این پیام ها  طی روزهای آینده ادامه خواهد داشت.

خطیب زاده در بخش دیگری از این نشست گفت : هیچ بعید نیست که دور آینده  مذاکرات وین ، دور پایانی باشد. آنچه که در مورد مذاکرات وین باقی مانده است بیشتر از آن که احتیاج به مذاکره  داشته باشد احتیاج به  اتخاذ تصمیم سیاسی از سوی تمامی طرف ها دارد و اگر تصمیمات سیاسی گرفته شود ، می توانیم امیدوارم باشیم که دور آینده مذاکرات ، دور پایانی باشد.

خطیب زاده در پاسخ به سوالی تأیید کرد که کمیته بررسی و تطبیق متن توافق وین با حضور نمایندگانی از دولت ، مجلس و شورای عالی امنیت ملی تشکیل شده است.

وی افزود : قبل از سفر آقای  عراقچی این کمیته یک بارجلسه تشکیل داده است و بعد از بازگشت آقای عراقچی  به تهران نیز  تشکیل جلسه خواهد داد.

خطیب زاده خبر داد : امروز صبح آقای ظریف به دعوت آقای رییسی به دیدار رییس جمهور منتخب رفتند و گفت‌وگوهای خوبی در حوزه برجام و سیاست خارجی انجام شد.

برچسب ها:
ارسال نظر
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

پیجر همه جا، از اتاق کودک تا میز کافه و رستوران

چه کسانی از پیجر استفاده می‌کنند؟

در گفت‌وگوی فراز با «علی بهشتی نیا»، کارشناس آموزشی بررسی شد

مخاطرات اختصاص ۲۰ درصد از ظرفیت مدارس به اتباع افغانی

زندگی