به گزارش فراز ، حجتالاسلام والمسلمین حسن درویشیان در جریان بازدید از شرکت واگنسازی تهران، اولویت اول این سازمان را حمایت از تولید و سرمایهگذاری عنوان کرد و آن را تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی اقتصادی کشور دانست.
وی خاطرنشان کرد: یکی از آسیبهای جدی کلانشهرها، بحث آلودگی هوا و ترافیک سنگین است که آلودگی هوا عوارض گوناگونی بر سلامت هموطنان دارد و یکی از بهترین راههای کاهش آلودگی و ترافیک، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی خصوصاً ریلی است؛ خصوصاً در شرایط فعلی شیوع کرونا که نیازمند توسعه و افزایش حمل و نقل ریلی هستیم.
حجتالاسلام والمسلمین درویشیان با بیان اینکه یکی از اقدامات جدی دولت با کمک شهرداریها خصوصاً در کلانشهرها باید تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی باشد، از پیشنهاد سید مناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران مبنی بر تشکیل کارگروه مشترک با سازمان بازرسی برای حل مشکلات شرکت واگن سازی استقبال کرد و گفت: این کارگروه ویژه با حضور بازرسی امور وزارت کشور و شهرداریها و دفتر حمایت از سرمایهگذاری و تولید ملی سازمان بازرسی کل کشور و شهرداری تهران تشکیل برای حل مشکل شرکت واگنسازی تشکیل میشود.
سید مناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز در ابتدای این بازدید گزارشی از وضعیت این شرکت ارائه کرد و گفت: با انجام پروژه قطار مترو ملی با کمک متخصصین و شرکتهای دانش بنیان، داخلیسازی آن به ۸۵ درصد رسید و با این موفقیت حدود ۳۰۰ هزار یورو در هر رام قطار صرفهجویی شده است.
وی با بیان اینکه این حرکت ظرفیت تولید ۴۴۰ واگن در سال را داراست، تصریح کرد: متأسفانه بی توجهی دولت به حمل و نقل شهری در ۳۰ سال اخیر بی سابقه بوده و دولت هیچ کمکی نمیکند و برای تولید واگن نیز قراردادی منعقد نکرده که این موضوع باعث شده با وجود کمبود ۲۰۰۰ واگن، این شرکت به حالت نیمه تعطیل دربیاید و در یک سال و نیم اخیر تنها ۷ واگن تولید کرده است.
حجتالاسلام والمسلمین درویشیان همچنین در شرکت سان الکترونیک شهیر واقع در شهرک صنعتی شمس آباد تهران حضور یافت و از آن بازدید کرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور مشکل اساسی تولید در کشور را تأمین مالی عنوان کرد و گفت: از هر اقدامی در جهت حمایت از تولید از ما بربیاید دریغ نمیکنیم و به همکاران اعلام کردم قانون را تا حد امکان به نفع تولیدکننده تفسیر کنند.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟