به گزارش فراز، هندیها که به ذخیره کردن طلا شهره هستند، طی سال گذشته 40 میلیارد دلار در بازار جهانی ارز مجازی و به خصوص بیت کوین سرمایهگذاری کردند.
گزارشات حاکی از آن است که مردم هندوستان 25 هزار تن طلا دارند، اما در عین حال حجم سرمایهگذاری آنها در بازار جهانی ارزهای مجازی طی سال گذشته از 200 میلیون دلار به 40 میلیارد دلار افزایش یافته است.
در حالی شاهد ورود میلیاردی هندیها به بازار جهانی ارزهای مجازی هستیم که بانک مرکزی این کشور به شدت نسبت به این اتفاقات موضعگیری داشته و پیشنهاد ممنوعیت تراکنشهای مرتبط با ارزهای مجازی را هم داده است.
ریچی سود، یک جوان 32 ساله هندی است که دارایی خود را از طلا به ارز مجازی تبدیل کرده است.
وی در ماه دسامبر 13 هزار و 400 دلار در بیت کوین، دوج کوین و اتر سرمایهگذاری کرده و البته در زمان بندی ورود خود به این بازار بسیار خوششانس بوده است.
وی میگوید: من ترجیح میدهم که پولم را بیشتر در ارز مجازی سرمایهگذاری کنم تا طلا.
وی البته توانست بخشی از سرمایه خود را در ماه فوریه و زمانی که بیت کوین بالا 50 هزار دلار بود نقد کند. درواقع سود بخشی از جامعه هند است که روز به روز ورود بیشتری به بازار ارزهای مجازی دارند به گونهای که هماکنون تعداد معاملهگران ارزهای مجازی در هند به 15 میلیون نفر افزایش یافته و این در حالی است که تعداد این افراد در آمریکا 23 میلیون و در انگلیس 2.3 میلیون نفر است.
سندیپ گونکا، بنیانگذار شرکت زب پی، میگوید: دلیل اقبال بالای ارزهای مجازی میان هندیها این است که سرمایهگذاری در این بازار بسیار راحتتر از خرید طلاست. شما آنلاین میشوید و ارز مجازی میخرید و نیاز نیست که شبیه طلا هویت شما تایید شود.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟