محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک ملی در افتتاحیه شعبه دوم «ملی پلاس» ضمن تشکر از مهمانان حاضر در این مراسم به خصوص اصحاب رسانه، گفت: «حدود یک و نیم تا دو سال درخصوص اینکه آینده بانکداری در دنیا به چه نحو خواهد بود، همکاران ما در بانک ملی کشورهای مختلف، بانکهای بزرگ و ایدههای مختلف را بررسی کردند و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که در آینده شعب بانکها به صورت دریافت و پرداخت پول نخواهد بود بلکه بانکها بیشتر مشاوره محور خواهند بود و کارهای بانکی را دستگاهها و تجهیزات انجام خواهند داد. علاوهبر این محیط شعب میبایست محیطی دنج، آرامشبخش و با تکنولوژیهای روز و جوان محور باشند. کارکنان این شعب باید مسلط به دانش در تمام زمینهها باشند که بتوانند به مراجعان به خوبی در تمام زمینهها مشاوره دهند حتی اگر مراجعان مشتریان بانک ملی نباشند».
حسینزاده ادامه داد: «مدتی قبل اولین شعبه ملی پلاس را روبهروی دانشگاه تهران در خیابان انقلاب افتتاح کردیم. این شعبه بسیار مورد استقبال قرار گرفت. ویدیوی مربوط به افتتاح این شعبه را به واحدهای خارج از کشور نیز ارسال کردیم و کارشناسان خارجی حیرتزده شده بودند از اینکه در ایران چنین بانکهای مدرنی نیز وجود دارد».
مدیرعامل بانک ملی ایران هدف از ایجاد شعبه «ملی پلاس» را ایجاد فرهنگسازی جدید در بانکداری کشور عنوان کرد و گفت: «بانک ملی بهعنوان بانکی تاثیرگذار در کشور هر قدمی که بردارد برای بانکهای دیگر و سیستم بانکی کشور الگو میشود. لذا ما خیلی امیدواریم و پیشبینی میکنیم که ملی پلاس فرهنگ جدیدی در شبکه بانکی کشور به وجود بیاورد. با اینگونه اقدامات نه تنها میتوانیم چهره بانکداری کشور را در دنیا بسیار بهتر و مطلوبتر نشان دهیم، بلکه نفع آن به مردم کشورمان نیز میرسد».
او در پایان سخنانش درخصوص خدمات ملی پلاس گفت: «شعبههای ملی پلاس تکنولوژی محور هستند. تمام دستگاهها و تجهیزات مدرن روز در این دو شعبه وجود دارد. ویژگی مهم دیگر ملی پلاس مشاوره محور بودن آن است. در داخل شعبه دریافت و پرداخت وجود ندارد و کارشناسان درجه یک در محیطهایی دنج و آرام به مراجعه کنندگان در زمینههای اقتصادی و بانکی مشاوره میدهند. ویژگی دیگر آن نیز جوانمحور بودن آن است. ملی پلاس دارای محیطی با تکنولوژی برتر است که برای رغبت هرچه بیشتر جوانان تدارک دیده شده است».
«ملی پلاس» محلی برای ارائه مشاورههای بانکی، اقتصادی، مالیاتی و بورسی به مشتریان است. همچنین چیدمان مدرن «ملی پلاس» آنرا به محلی جوان پسند و در عین حال جذاب برای استارت آپها تبدیل کرده است. در «ملی پلاس» از تبادل اسکناس خبری نیست و همه عملیاتهای بانکی از طریق سامانههای بانکداری الکترونیک انجام میشود.
نخستین شعبه «ملی پلاس» پیشتر در خیابان انقلاب اسلامی روبهروی دانشگاه تهران راه اندازی شده بود و اکنون خیابان نیاوران، میزبان دومین شعبه آن است.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟