جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ 22 November 2024
شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
کد خبر: ۴۴۵۷۸

افزایش پنج تا ۱۰ برابری آنتی بادی در بدن با تزریق دوز سوم واکسن کرونا

شرکت‌های داروسازی «فایزر» و «بایون تک» تاکید کرده‌ اند که تا ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم واکسن کووید-۱۹ آنها، ایمنی به طور کامل وجود دارد، اما می‌خواهند با تزریق دوز سوم و تقویتی ایمنی واکسن‌ کرونای خود را افزایش دهند.

به گزارش فراز، شرکت‌های داروسازی «فایزر» و «بایون تک» برای تزریق دوز سوم و تقویتی واکسن کرونای خود درخواست مجوز کردند.

 این دو شرکت تاکید کرده‌ اند که تا ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم واکسن کووید-۱۹ آنها، ایمنی به طور کامل وجود دارد، اما می‌خواهند با تزریق دوز سوم و تقویتی ایمنی واکسن‌ کرونای خود را افزایش دهند.

بر اساس نتایج اولین تحقیق انجام‌شده در خصوص تزریق دوز سوم و تقویتی واکسن کرونا مشخص شد میزان آنتی‌ بادی در بدن با تزریق دوز سوم به اندازه زیادی بیشتر می‌ شود. داده های این مطالعه نشان داد که تزریق دوز سوم واکسن کرونا میزان آنتی بادی را در بدن پنج تا ۱۰ برابر افزایش می دهد.

این دو شرکت داروسازی در یک بیانیه مشترک اعلام کردند که تا ۶ ماه پس از تزریق دومین دوز واکسن کرونا آنها، ایمنی در برابر بیماری کووید- ۱۹ با روند سخت و طولانی همچنان پابرجاست، اما بعد از این مدت باید منتظر کم شدن تاثیر واکسن و نیز پیدایش سویه‌ های دیگر این ویروس بود. به همین دلیل باید سومین تزریق واکسن کرونا  بین ۶ ماه تا یک سال پس از واکسیناسیون کامل انجام گیرد.

شرکت آمریکایی فایزر اصرار دارد که تزریق واکسن کرونا باید سالانه مانند واکسن آنفلوانزا انجام شود. در همین حال شرکت آلمانی بایونتک نیز سرگرم فعالیت بر روی ساخت یک ماده دارویی جدید مخصوص نوع دلتای ویروس کروناست. اولین نمونه این دارو در مرکزی در شهر «ماینز» در آلمان تولید می‌ شود.

با این حال بلافاصله پس از انتشار درخواست شرکت های فایزر و بایون تک برای دریافت مجوز تزریق دوز سوم واکسن کرونا، رسانه های آمریکایی با انتشار اطلاعیه ای  از بنگاه دارویی و وزارت بهداشت آمریکا اعلام کردند: افرادی که به طور کامل واکسینه شده‌اند، فعلا نیازی به تزریق دوز سوم ندارند.

در این اطلاعیه آمده است در صورتی که از نظر علمی اثبات شود تزریق دوز سوم واکسن کرونا لازم است، آمادگی برای انجام آن وجود دارد. مقامات بهداشتی و دارویی آمریکا در حال بررسی این موضوع هستند و اعلام کرده‌ اند که در جریان تحقیقات خود تنها به اطلاعات شرکت‌ های دارویی بسنده نخواهند کرد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفند ۹۸ همه گیری جهانی این ویروس را اعلام کرد.

کشورهای زیادی همچون آمریکا، ایران، هند، روسیه، چین، انگلیس و کوبا وارد عرصه تولید واکسن کرونا شده اند و موفقیت های چشمگیری در این زمینه کسب کرده اند.

اکنون واکسیناسیون علیه ویروس کووید ۱۹ در بسیاری از کشورها در حال انجام است.

 
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

دادگاه لاهه حکم جلب صادر کرد | نتانیاهو بازداشت می‌شود؟!

چقدر از قطعی برق به خاطر استخراج بیت‌کوین است؟

جزئیات دیدار رئیس جمهور با وزیر خارجه سوریه | پزشکیان: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت

برنامه سپاه تا ۴ سال آینده رسیدن به مدار ۳۶هزار کیلومتری زمین است

قطعنامه حقوق بشری کانادا علیه ایران به تصویب رسید

توصیه می‌کنم کشورهای اروپایی از فرصت گفتگویی که دولت چهاردهم ایجاد کرده، استفاده کنند

گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه کشورهای عضو شورای حکام آژانس

اوکراین برای نخستین بار با موشک دوربرد بریتانیایی «سایه طوفان» خاک روسیه را هدف قرار داد

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس غزه را وتو کرد

شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله بر اساس ۲ مسیر میدان و مذاکره عمل می‌کند

رهبری شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون تابعیت قهری موافق هستم

مین‌گذاری بایدن سر راه ترامپ در اوکراین

گیر رسایی به ظریف، پچ‌پچ افزایش قیمت انرژی و تجمع معلمان در بهارستان

کلینیک ترک بی‌حجابی به کجا رسید

پیشنهاد سردبیر
زندگی