دکتر افشین مقصودی افزایش قرارداد با مراکز درمانی را از جمله اقدامات این شرکت در دوران شیوع بیماری کرونا دانست و افزود: به منظور کاهش مراجعات مردم با آنلاین شدن معرفینامهها بیمهشدگان برای پذیرش و دریافت خدمت به طور مستقیم به مرکز درمانی مراجعه کرده و دیگر نیاز به دریافت معرفی نامه از شرکت نیست.
وی در خصوص پرداخت هزینههای درمانی بیمهشدگان بیان کرد: در گذشته رسیدگی به پروندهها و پرداخت هزینههای درمانی حدود یک ماه به طول میانجامید و همین موضوع افزایش نارضایتی را در پی داشت ولی اکنون تمام این موارد حذف شده و پرداخت اسناد کم حجم که بیش از ۸۴ درصد از مراجعین را شامل میشود، در عرض ۲۴ ساعت پرداخت میشود.
مدیرعامل شرکت آتیه سازان حافظ گفت: برای قرارداد سازمان بازنشستگی کشوری نیز طبق توافق صورت گرفته طی یک روز پرداختها صورت میگیرد که این موضوع باعث افزایش رضایتمندی بیمهشدگان شده است.
وی بیان کرد: همچنین با توجه به دریافت پسوردهای نسخه نویسی الکترونیک از سازمان تامین اجتماعی و بیمه سلامت ایران اکنون دیگر بسیاری از بیمه شدگان نیازی به مراجعه نداشته و تنها با دریافت کد ملی اقدامات لازم درمانی برای آنها انجام و طبق قرارداد پرداخت میشود.
مقصودی ادامه داد: برخی از بیمه شدگان بازنشسته در کشور به دلیل کسر تنها ۳۰ هزار تومان از حقوق برای بیمه تکمیلی به خصوص برخی بازنشستگان آموزش و پرورش از خدمات ضعیف تری نسبت به قرارداد های زمان اشتغال برخودار بوده که همین موضوع نارضایتی آنان را در پی داشت که سازمان بازنشستگی کشوری برای آنان تسهیلاتی برای گسترش خدمات و افزایش رضایتمندی در نظر گرفته است.
البته افراد میتوانند با پرداخت حق بیمه اکمل از خدمات بیشتری برخوردار شوند.
منبع:ایرنا
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟