از تعداد ۶۳۶ هزار و ۵۹۷ داوطلب شرکت کننده در آزمون تعداد ۴۰۶ هزار و ۴۲۷ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند که از این تعداد نیز ۲۲۰ هزار و ۱۷۰ نفر یعنی ۵۴ درصد نفر زن و مابقی مرد هستند.
طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، ظرفیت پذیرش در تمامی دوره های مورد پذیرش بدون در نظر گرفتن ظرفیت پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ۱۳۶ هزار و ۶۹۱ نفر خواهد بود.
همچنین آمار ثبتنامکنندگان برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ نسبت به آمار داوطلبان آزمون سال ۱۳۹۹، تعداد ۱۰ هزار و ۹۵۷ نفر کمتر است. تعداد کل رشتههای امتحانی نیز ۱۳۱ کد رشته امتحانی بوده و آزمون طی ۳ نیم روز از چهارشنبه ۶ تا ۸ مرداد برگزار شد.
آندسته از داوطلبانی که مجاز بهانتخاب رشته میشوند، علاوه بر مشاهده کارنامه، ضرورت دارد بر اساس برنامه زمانی و اطلاعیه مندرج در سایت سازمان، نسبت به مشاهده و دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (دفترچه شماره ۲) آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ اقدام و پس از مطالعه دقیق آن، نسبت به انتخاب حداکثر ۱۰۰ کد رشته محل از میان کد رشته امتحانی مجاز و یا دوره های مجاز به انتخاب رشته اقدام و نسبت به ثبت کد رشته محل های انتخابی به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته اینترنتی اقدام کنند.
بر این اساس گزینش اولیه و نهایی داوطلبان بر اساس نمره کل حاصل از ۸۰ درصد نمره آزمون و ۲۰ درصد معدل تراز شده دوره کارشناسی (لیسانس) با رعایت دیگر ضوابط مربوط انجام خواهد شد.
منبع: ایسنا
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟