ناصر امانی در تذکری در سیزدهمین جلسه صحن علنی شورای شهر تهران با اشاره به مناقصه ۱۸ میلیاردی در منطقه ۸ برای احداث پنج مسیر دوچرخه، گفت: من فکر میکنم بحث دوچرخهسواری در تهران سیاست شکست خوردهای بوده و به اهداف خودش نرسیده است. متاسفانه این سیاست در دوره ما نیز ادامه پیدا کرده است. در حالی که ما برای یک میلیارد تومان در مناطق محروم و جنوبی تهران که میتواند در زندگی مردم اثر زیادی بگذارد، معطل هستیم و فقط در یک منطقه احداث پنج مسیر دوچرخه را ۱۸ میلیارد تومان به مناقصه گذاشته شده است.
وی افزود: اساسا توپوگرافی تهران مناسب توسعه افراطی دوچرخه سواری نیست، قطعا با اصل آن نمیشود مخالفت کرد که در بعضی از مناطق مناسب است اما با این هزینهکرد جز اینکه خیابانها باریک شود و مسیری برای موتورسواران ایجاد شود، نتیجه دیگری ندارد. مشابه همین اتفاق در منطقه ۳ نیز افتاده است؛ فارغ از اینکه برای مسیر دوچرخه خیابان میرداماد سه میلیارد هزینه شده، قراردادی برای احداث پل فلزی دوچرخهسواری به طول ۶۰۰ متر به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان منعقد کردند! یکی از دلایلی که این روند ادامه پیدا می کند تغییرات کند شهرداری تهران است. من از آقای زاکانی میخواهم که اگر نمیخواهند مدیرانی که با سیاستهای گذشته کار میکنند را تغییر دهند، حداقل سیاستها را تغییر دهند.
وی به واگذاری باغی به نماینده ادوار مجلس طی دوره پنجم مدیریت شهری اشاره کرده و گفت: سازمان فرهنگی و هنری باغی ۴۰۰۰ متری را به شهرداری منطقه ۳ تحویل داده است؛ فارغ از لابیهای پشت پرده برای تحویل آن، ۲۰ میلیارد تومان تاکنون برای تجهیز باغ هزینه شده است تا به مدت ۱۰ سال به نماینده ادوار مجلس دوره ششم تحویل داده شود.
امانی با اشاره به برخی از بندهای قرارداد فوق، تاکید کرد: در بند ۴ این قرارداد آمده است که ؛ «جهت استفاده شایسته از قسمت کافه، فروشگاه و غرفه صنایع دستی به مسوولیت خود میتواند به منظور استفاده هنرجویان آن را به اشخاص حقیقی و ثالث اجاره دهد.» همچنین « پراخت هرگونه مالیات، وجوح قانونی، عوارض و همه هزینههای مربوط به نگهداری، کاربری،اصل بنا، نظافت،تنظیف عرصه و فضای سبز برعهده مالک یعنی شهرداری تهران است.» یعنی هم میتواند به شخص ثالث اجاره دهد و هم هزینههای ساختمان و فضا بر عهده شهرداری است.
وی ادامه داد: آقای زاکانی بخشنامهای ابلاغ کردند که هرگونه واگذاری ممنوع است اما این قرارداد بسته شده آن هم به عرصه ۴۶۰۰ متر اعیان با امضای دو عضو قبلی شورا، تحویل گیرنده و شهردار منطقه. این در حالی است که طی دوره گذشته کد پروژه نوسازی مساجد را از بودجه حذف کردند و طی بازدیدی که از منطقه ۱۹ داشتم، سه مسجد قدیمی که در حال نوسازی بودند برای یک میلیارد یا دو میلیارد نیمهتمام باقی ماندهاند.
منبع: ایسنا
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟