شرکت داروسازی "فایزر" دیروز دوشنبه اعلام کرد که در حال آزمایش داروی ضد ویروسی خوراکی است که به پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ کمک می کند.
این دارو یکی از چندین قرص ضد ویروسی است که می تواند تاثیر بسزایی در درمان ویروس کرونا داشته باشد، زیرا همه افراد واکسن تزریق نخواهند کرد و گفته می شود واکسیناسیون کامل افراد در کشورهای خاص چندین سال به طول بینجامد.
این دارو با دوز کم "ریتوناویر" که به طور گسترده در درمان های ترکیبی عفونت "اچ.آی.وی" استفاده می گردد، تجویز می شود.
"رمدسیویر" به عنوان دارویی که پیش از این برای درمان ابولا و سایر بیماری های ویروسی مورد استفاده قرار می گرفت، تا به امروز تنها داروی ضد ویروسی است که در ایالات متحده برای درمان کووید-۱۹ مورد تائید قرار گرفته است.
«میکائیل دولستن» مسئول علمی و رئیس فایزر در بیانیه ای در خصوص داروی پیشگیری از ابتلا به کرونا گفت که این دارو "تأثیر واکسن ها در کاهش ابتلا" را تکمیل می کند.
دولستن افزود: در صورت موفقیت، ما معتقد هستیم که این درمان می تواند پیش از آنکه ویروس فرصتی برای تکثیر گسترده داشته باشد، به توقف زودهنگام ویروس کمک کند و به طور بالقوه از بروز علائم شدید در افراد مبتلا و انتقال آن به دیگران جلوگیری کند.
براساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز که بیش از ۹ ماه از آغاز واکسیناسیون کرونا می گذرد، ۳۳ درصد از کل جمعیت جهان در برابر کووید-۱۹ واکسینه شده اند.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟