به گزارش فراز، جوهره شغل مقدس آتشنشانی حفاظت از سلامت افراد جامعه، جلوگیری از آسیب به اموال آنها و حفاظت از محیطزیست و محیط زندگی افراد است. با توجه به ماهیت حساس شغل آتشنشانان، مهارتآموزی و کسب دانش فنی در این رشته مستلزم سالها آموزش، تجربهاندوزی و برخورداری از روحیهای مردمی، جهادی و ایثارگرانه است. آتشنشانان برای دستیابی به این توانمندیها دورههای طولانی و سختی را چه در زمینههایی مثل مقابله با حریق و چه در حوزههای تخصصی امداد و نجات طی میکنند تا به مقام شامخ آتشنشان نائل شوند تا در لباس جانفشانانی پاکباز جامعه را از گزند سوانح و حوادث بری نگه داشته و جان و مال شهروندان را از آسیب ناشی از حوادث و اتفاقات مختلف در امان بدارند؛ در خدمت آحاد مردم باشند.
این انسانهای سختکوش افرادی هستند که با فدا کردن جان و آسایش خود، امنیت و آرامش را برای زندگی همنوعانشان به ارمغان میآورند. این انسانهای فداکار آتشنشانانی هستند که بارها حماسه آفرینی کرده و ازخودگذشتگیهای بسیار تاریخی از خود به جای گذاشتهاند. از جمله فداکاریهای فراموشناشدنی این قهرمانان بیادعا میتوان به حادثه آتشسوزی و فروریختن ساختمان پلاسکو در ۳۰ دیماه سال 1395 و جانفشانی قهرمانانه آتشنشانان بیباک برای اطفای حریق غول آهنی پایتخت اشاره داشت؛ حادثهای که در آن پس از نجات تعداد قابلتوجهی از شهروندان و کسبه، درنهایت ۱۶ تن از این قهرمانان بیادعا و فداکار آسمانی شدند.
بانک پاسارگاد بهعنوان نهادی که همواره در عرصه مسئولیتهای اجتماعی حضور مستمر و پررنگی داشته است و این مهم را بهعنوان اعتقادی نهادینه در دستور کار خود دارد، هفتم مهرماه مصادف با روز آتشنشان و ایمنی را گرامی میدارد و جانفشانی آتشنشانان فداکار کشورمان را ارج مینهد. این بانک همچنین از سال 1396 در کنار خانواده و فرزندان شهدای آتشنشان حادثه پلاسکو بوده است و در سال جاری نیز برای پنجمین سال متوالی از فرزندان دانشجو و دانشآموز این شهدای بزرگوار حمایت کرده و این امر را تا هر مقطعی که این عزیزان در کشور مشغول به تحصیل باشند ادامه خواهد داد.
گفتنی است بانک پاسارگاد در جهت ایفای نقش مسئولیت اجتماعی و همچنین گسترش این فرهنگ در صنعت بانکداری و سایر صنایع کشور اقدامات گستردهای را در حوزههایی مانند: حمایت از نخبگان و تقدیر از نفرات برتر کنکور، حمایتهای علمی و همکاری با انجمنهای علمی، حمایتهای ورزشی، حمایتهای فرهنگی و برگزاری چهار دوره جشنواره فیلم کوتاه پاسارگاد، کمکرسانی مستمر به مردم سیلزده و آسیبدیده در استانهایی چون: خوزستان، سیستان و بلوچستان، گلستان و لرستان، حمایت از انجمنهای بیماریهای خاص از جمله انجمن اتیسم در ابعاد مختلف، حمایت از کادر درمان و اهدای ماسک و لباس مخصوص، ایجاد امکان ویزیت مجازی برای تشخیص بیماری کرونا، اهدای کیتهای تشخیص بیماری کرونا، ساخت 26 مدرسه در استانهای آسیبدیده از سیل و زلزله و مناطق کمتر برخوردار کشور (13 مدرسه در استان لرستان، 4 مدرسه در استان خوزستان، 3 مدرسه در استان گلستان و 6 مدرسه در مناطق کمتر برخوردار کشور)، ساخت 17 کتابخانه در استانهای مختلف کشور (اردبیل، همدان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس)، اقدام به ساخت بیمارستانهای مجهز و مراکز بهداشت در جهت افزایش خدمات سلامت در کشور و... را به انجام رسانده است که البته این موارد تنها بخشی از اقدامات بانک پاسارگاد در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی خود در سالهای اخیر بوده است.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟