ابوالفضل پرپنچی مدیرکل کمیته امداد استان تهران در مورد تاثیر انجام برنامههایی چون پویش شور عاطفهها در مدارس و بین دانش آموزان، گفت: به طور کلی کمک کردن و کمک شدن دو بعد مادی و معنوی دارد و آموزش این نکته به دانش آموزان که تاثیرات عمیق کمک کردن جدای از وجه مادی آن احساس آرامش عاطفی و معنوی در فرد ایجاد میکند و گیرنده کمک نیز به جهت همایت عاطفی که از آن بهرهمند شده است انرژی و نیرو گرفته و توانمند میشود موثر است.
وی ادامه داد: زمانی که گیرنده کمک این احساس دیده شدن و در نظر گرفتن شدن توسط هم نوع خود را تجربه میکند، در آینده میتواند با توانمند شدن، خود به یک فرد خیر تبدیل شود. چرا که آثار مادی و معنوی این کار نیک را درک کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به بحران به وجود آمده ناشی از بیماری کرونا چه تعداد دانش آموز نیازمند جدید به مجموعه حمایتی شما اضافه شده است، گفت: در زمان مذکور تعداد ۳ هزار دانش آموز شرایط لازم را برای پیوستن به خانواده امداد داشتهاند که امیدواریم با توانمندسازی این افراد و خانوادههایشان و همچنین حل بحران کرونا این تعداد کاهش بیابد.
وی در مورد نوع کمکهای دریافتی توسط دانش آموزان از کمیته امداد گفت: علاوه بر کمک هزینههای تحصیلی که به آنان تعلق میگیرد، در همین دوران آموزش مجازی، تعداد ۲۵۰۰ تبلیت تهیه شده و برای آموزش در اختیار دانشآموزان نیازمند قرار گرفته است. علاوه بر این بستههای نوشتافزار، کیف، کفش و سایر اقلام ویژه تحصیل نیز در این کمکها قرار دارد.
پرینچی اضافه کرد: در حال حاضر ۲۵ هزار دانشآموز تحت پوشش کمیته امداد استان قرار دارند که از نوشتافزار و وسایل کمک آموزشی تا هزینههای تحصیلی و ثبت نام رایگان در برخی از مدارس و بهرهمندی از خدمات مشاورهای و تحصیلی در اختیارشان قرار میگیرد.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟