به نقل از کل العرب، این افراد در جریان تجمعاتی کشته و مجروح شدند که در مخالفت با تصمیمات ارتش سودان مبنی بر انحلال شورای حاکمیت، کابینه و اعلام وضعیت اضطراری در این کشور و همچنین برکناری فرمانداران ایالت ها برگزار شده است.تظاهرات مردم سودان پس از آن برگزار شد که سندیکای مشاغل سودان در بیانیه ای ضمن مخالفت با کودتای نظامی، خواستار حضور مردم در خیابان ها شده بود.
سرنوشت نخست وزیر سودان
از سوی دیگر یک شبکه تلوزیونی در سودان اعلام کرد که حال حمدوک و همسرش خوب است و در حصر خانگی نیستند.
به نقل از پایگاه الراکوبه، این در حالی است که ارتش سودان بیانیه ای درباره سرنوشت عبدالله حمدوک نخست وزیر سودان منتشر نکرده است.
شبکه«الزول» سودان در این باره گزارش داد: حمدوک در محل اقامت خود حضور دارد و تحت حصر خانگی قرار نگرفته است. براساس گزارش این شبکه، حمدوک روز گذشته با اعضایی از شورای مدنی حاکمیت سودان دیدار کرده و درباره بیانیه ارتش با آنها گفتگو کرده است.
یک روز پس از کودتای نظامی؛
اینترنت و تمامی ارتباطات تلفنی در سودان قطع شد
خبرگزاری رویترز به نقل از شبکه خبری الحدث گزارش داد که یک روز پس از کودتای نظامی در سودان، تمامی ارتباطات اینترنتی و تلفن همراه، امروز(سه شنبه) در این کشور قطع شده است. با این حال هنوز قطعی ارتباطات در سودان توسط منابع رسمی تایید نشده است.
خبرگزاری نووستی روز گذشته از قول سفارت روسیه در خارطوم گزارش داده بود که تمامی خدمات اینترنتی و ارتباطات تلفنی متوقف شده است.
شورای امنیت درباره تحولات سودان نشست اضطراری برگزار میکند
به نقل از رویترز، دیپلماتهای سازمان ملل اعلام کردند که شورای امنیت به درخواست شش کشور غربی بعدازظهر امروز سه شنبه جلسه اضطراری پشت درهای بسته برگزار میکند.
به گفته همین منابع، این نشست به درخواست کشورهای انگلیس، ایرلند، نروژ، آمریکا، استونی و فرانسه برگزار میشود.
شایان ذکر است که سودان از سال ۲۰۱۹ میلادی و به دنبال سقوط رژیم تحت رهبری «عمر بشیر»، دیکتاتور سابق این کشور، وارد چرخه جنگ قدرت میان نظامیان، سیاستمداران و نمایندگان جامعه مدنی شده و طی هفته های اخیر نیز شاهد تشدید تنش میان مقام های نظامی و مدنی دوره گذار و تظاهرات هواداران دولت غیر نظامی علیه تلاش های نظامیان برای انجام کودتا و بازگرداندن دیکتاتوری پیشین بود.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟