در اجرای ماده 101 لایحه اصلاحی قانون تجارت آقای بابک باقری مهماندوستی بعنوان رئیس مجمع، آقای همایون باقری طادی (ناظر اول)، آقای مجید امدادی ( ناظر دوم) و آقای دکتر حسن خلخالی بعنوان دبیر جلسه انتخاب و جلسه به رسمیت شناخته شد.
گزارش توجیهی هیات مدیره مبنی بر افزایش سرمایه به طور مختصر و مفید توسط رئیس مجمع و دلایل افزایش آن و همچنین گزارش بازرس قانونی مبنی بر افزایش سرمایه توسط نماینده بازرس قانونی قرائت گردید.
در جلسه مجمع عمومی فوق العاده پس از شور و تبادل نظر و با اخذ مجوز شماره 151-0041789303 مورخ 3/8/1400 صادره از سازمان بورس و اوراق بهادار تهران افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 840 میلیارد ریال به 9.515 میلیارد ریال مورد تصویب مجمع قرار گرفت و مقرر شد طی مهلت مقرر قانونی در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری شهرستان تهران ثبت گردد.
در پایان جلسه دکتر خلخالی مدیرعامل شرکت مارگارین و دبیر جلسه مجمع عمومی به سوالات سهامداران در زمینه افزایش سرمایه آتی، تعیین تکلیف زمین های تصرف شده توسط شهرداری و طرح های توسعه ای درحال اجرا مثل فرکشنیشن و هیدروژناسیون پاسخ دادند و اعلام نمود: با افزایش سرمایه مذکور و بهره برداری از طرح های توسعه فرکشنیشن و هیدروژناسیون شرکت مارگارین افزایش سهم بازار محصولات تولیدی و صادرات محصولات این کارخانه به کشورهای دیگر را کلید خواهد زد.
همچنین دکتر خلخالی افزود: با احداث پلنت فرکشنیشن امکان تولید محصولات جدید برای شرکت فراهم خواهد شد که در حال حاضر تولید نمی گردد و محصولات فوق هم اکنون وارداتی بوده که با راه اندازی خط تولید فرکشنیشن بازار این محصولات در اختیار شرکت قرار خواهد گرفت.
وی ابراز کرد: تامین دستگاه مذکور بر اساس قرارداد فی مابین صورت پذیرفته و پیش بینی می گردد در ماه های پایانی سال شمسی جاری و فروردین 1401 دستگاه ها حمل و ترخیص گردند و با لحاظ فرایند نصب و راه اندازی و همچنین آموزش و بهره برداری از دستگاه پیش بینی می شود که تولید آزمایشی آن و برآورد تولید اقتصادی در 3 ماهه پایانی سال مالی آتی انجام گیرد.
دبیر مجمع عمومی فوق العاده همچنین خاطرنشان کرد: این یک فرصت بسیار ایده آل هم برای شرکت و هم برای کشور است تا نشان دهیم که چگونه با اعتماد چندسویه بین تولیدکننده گان، سرمایه گذاران، سهامداران و مصرف کننده گان می توان درهای رشد و توسعه صنعتی به سوی کشور را گشود.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟