به نقل از مهر، محمود محمودزاده از موافقت شورای عالی مسکن با ثبت نام آقایان مجرد بالای ۱۸ سال در سامانه ثمن و نهضت ملی مسکن به شرط تأهل در هنگام تحویل واحد مسکونی خبر داده است.
وی افزود: این پیشنهاد هنوز وارد بررسی جزئیات نشده و در حال تهیه آن هستیم، اما ثبتنام سایر مجردها در نهضت ملی مسکن مشروط است به این معنی که موقع تحویل واحد مسکونی باید متأهل باشند در غیر این صورت خانه به آنان تحویل داده نمیشود.
به گفته وی این طرح با هدف ازدواج مجردها و حل مشکل پیری جمعیت مطرح شده و اکنون پنج گروه از افراد، فارغ از اینکه متأهل یا سرپرست خانوار باشند میتوانند در نهضت ملی مسکن ثبتنام کنند.
محمود زاده افزود: در گذشته فقط زنان ۳۵ سال و نخبگان علمی و معلولان جسمی حرکتی امکان ثبتنام در طرح مسکن را داشتند، اما در مصوبه اخیر مردان مجرد ۴۵ سال و بیماران خاص هم میتوانند برای داشتن مسکن در سامانه «ثمن» ثبتنام کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافهکرد: مجردان ۴۵ ساله دو بخش هستند، افرادی که قصد ازدواج ندارند، اما در این سن نیازمند داشتن مسکن هستند و بخشی دیگر هم افرادی هستند که فقدان مسکن دلیل عدم اصلی ازدواج آنان است.
به گفته محمودزاده، افراد ۴۵ ساله بعد از ۲۰ سال کار پساندازی دارند، اما شاید نتوانند در بازار مسکن که اکنون در شرایط تورمی به سر میبرد خانهای پیدا کنند، بر این اساس دولت با مشارکت این گروه در نهضت ملی مسکن به دنبال خانهدار شدن و در نهایت حل مشکل ازدواج آنان است.
وی تصریح کرد: دولت سیزدهم با ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی، کسری مسکن در کشور را جبران میکند. اکنون ثبتنام از طریق سامانه «ثمن» انجام میشود و متقاضیان از ۲۷ مهرماه ثبتنام در سامانه ثمن را آغاز کرده و تا ۱۵ آذر فرصت دارند برای ثبتنام در این سامانه اقدام کنند.
پیش از این نیز در هفته گذشته مصوبه هیئت دولت در خصوص اصلاح آئین نامه قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مبنی بر امکان ثبت نام آقایان مجرد بالای ۴۵ سال در طرحهای حمایتی بخش مسکن از سوی محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور به وزارت راه و شهرسازی ابلاغ شده بود.
این اظهار نظر معاون وزیر راه و شهرسازی در حالی است که تا امروز شنبه ۲۹ آبان در سامانه ثمن (سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن) نه امکان ثبت نام آقایان مجرد بالای ۴۵ سال وجود دارد (مصوبه هیئت دولت) و نه مجردهای ۱۸ سال به بالا (مصوبه شورای عالی مسکن).
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟