جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ 22 November 2024
سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۲
کد خبر: ۴۹۷۷۵

برنامه مشترک دانش‌بنیان‌ها با معاونت‌علمی برای دیجیتال کردن دستگاه‌های تصویربرداری پزشکی

برنامه مشترک دانش‌بنیان‌ها با معاونت‌علمی برای دیجیتال کردن دستگاه‌های تصویربرداری پزشکی

محمدمهدی محمدی، قائم مقام این شرکت دانش بنیان اظهارکرد "آشکار ساز دیجیتال پرتو ایکس ایکس" را از محصولات این شرکت دانست که به عنوان یکی از طرح‌های کلان ملی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوی در دستور کار این شرکت قرار گرفته است، گفت: دستگاه‌های تصویربرداری پزشکی بسیاری در صنعت پزشکی چون ماموگرافی و رادیوگرافی مورد استفاده قرار می‌گیرد، ولی از آنجایی که این دستگاه‌ها چون اکثرا خارجی هستند، در صورتی که دچار آسیب و یا خرابی شوند، برای به روز رسانی آنها هزینه زیاد ارزی را برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا بیمارستان‌ها در پی دارد.

وی آنالوگ بودن این دستگاه‌های تصویربرداری را از دیگر چالش‌ها نام برد و یادآور شد: به منظور رفع مشکلات دستگاه‌های آنالوگ تصویربرداری پزشکی این آشکارساز را تولید کردیم. این ابزار این قابلیت را دارد که بر روی دستگاه‌های قدیمی نصب می شود و می توانیم تست‌هایی بر روی دستگاه انجام دهیم تا ضمن بازسازی و اورهال کردن دستگاه‌ها و بازگرداندن مجدد آنها به چرخه استفاده، این دستگاه‌های تصویربرداری قدیمی را از آنالوگ به دیجیتال تغییر دهیم.

محمدی با تاکید بر اینکه آشکارساز تولید شده یک محصول کاملا ایرانی است، گفت: این محصول تا چند ماه آینده در بیمارستان‌های بقیه الله و عرفان فاز تست بیمارستانی این آشکارساز اجرایی خواهد شد.

قائم مقام این شرکت دانش بنیان به نحوه تبدیل دستگاه‌های آنالوگ تصویربرداری پزشکی به دیجیتال با استفاده از این آشکارساز اشاره کرد و توضیح داد: در زیر تخت دستگاه‌های تصویربرداری پزشکی، آشکارساز و در بخش بالای آن قسمت مولد قرار دارد. مولد زمانی که اشعه را به بدن می‌تاباند، با عبور از بدن، تصویر بخش مورد نظر بدن گرفته شده و بر روی آشکارساز قرار می‌گیرد و در نهایت تصویر پرشکی ارائه می‌شود.

وی اضافه کرد: این آشکارسازها که جزو اقلام پزشکی گرانقیمت هستند، می‌توانند جایگزین آشکارسازهای خارجی شوند که این اقدام از خروج ارز جلوگیری می کند.

وی با اشاره به اجرای برنامه‌ای برای بهره برداری از این محصول در کشور، یادآور شد: بر اساس برنامه بلندمدت شرکت با همکاری معاونت علمی، قرار است که در گام اول دستگاه رادیولوژی و فلورسکوپی را بومی سازی کنیم که در گام اول آشکارساز و در مرحله دوم بخش مولد ایکس و نرم افزار و سازهای کلی بومی سازی شوند.

محمدی با بیان اینکه در حال حاضر مجموعه‌هایی در کشور هستند که قطعات را از خارج وارد می‌کنند و با مونتاژ آن، اقدام به فروش آن می‌کنند، ادامه داد: ولی برنامه ما با معاونت علمی بر این اساس است که به مرور زمان به طور کامل بومی سازی شود که این برنامه از بومی سازی آشکارساز آغاز شده است.


 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

دادگاه لاهه حکم جلب صادر کرد | نتانیاهو بازداشت می‌شود؟!

چقدر از قطعی برق به خاطر استخراج بیت‌کوین است؟

جزئیات دیدار رئیس جمهور با وزیر خارجه سوریه | پزشکیان: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت

برنامه سپاه تا ۴ سال آینده رسیدن به مدار ۳۶هزار کیلومتری زمین است

قطعنامه حقوق بشری کانادا علیه ایران به تصویب رسید

توصیه می‌کنم کشورهای اروپایی از فرصت گفتگویی که دولت چهاردهم ایجاد کرده، استفاده کنند

گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه کشورهای عضو شورای حکام آژانس

اوکراین برای نخستین بار با موشک دوربرد بریتانیایی «سایه طوفان» خاک روسیه را هدف قرار داد

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس غزه را وتو کرد

شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله بر اساس ۲ مسیر میدان و مذاکره عمل می‌کند

رهبری شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون تابعیت قهری موافق هستم

مین‌گذاری بایدن سر راه ترامپ در اوکراین

گیر رسایی به ظریف، پچ‌پچ افزایش قیمت انرژی و تجمع معلمان در بهارستان

کلینیک ترک بی‌حجابی به کجا رسید

پیشنهاد سردبیر
زندگی