احسان عاشوری اظهار کرد: پس از آنکه قیمت بیتکوین دیروز، ۱۹ بهمن ماه، به بیشترین مقدار هفتگی خود یعنی ۴۵ هزار دلار رسید، خرسهای بازار (فروشندگان) سریع دست به فروش زدند و توانستند طی معاملات عصر، قیمت بیتکوین را تا ۴۲٫۹۰۰ دلار پایین بیاورند. آنها در این مدت سود زیادی کسب کردند و حتی خودشان را آماده کردند که در قیمت ۳۸ هزار دلار سفارش ثبت کنند. به هر حال از روز گذشته، وضعیت بسیاری از رمزارزها مانند بیتکوین نزولی بوده است، چیزی که میتواند نشانهای برای موقت بودن روند صعودی اخیر قیمتها باشد.
وی ادامه داد: بیتکوین و اتریوم طی ۲۴ ساعت گذشته ۳ درصد کاهش قیمت داشتهاند. در عین حال ریپل و سولانا هم به ترتیب ۴.۵ و ۶ درصد سقوط قیمت را تجربه کردهاند. با وجود بهبود احساسات سرمایهگذاران در این هفته، تحلیلگران انتظار دارند که نوسانات در بازار همچنان برای کوتاهمدت ادامه داشته باشد. شاخص ترس و طمع بیتکوین طی هفته گذشته از ناحیه ترس شدید خارج شد و در حال حاضر شاهد نشانههای بهتر شدن احساسات سرمایهگذاران هستیم.
این کارشناس بازار ارزهای دیجیتال خاطرنشان کرد: آخرین بار که شاخص ترس و طمع از وضعیت ترس شدید خارج شد و به سمت طمع حرکت کرد، در ماه تیر بود؛ درست قبل از اینکه بازار رمزارزها با یک روند صعودی شدید مواجه شود. اما این بار حجم معاملات کمتر از حد انتظار است و میتواند نشانهای برای ضعف خریداران باشد. این موضوع میتواند موجب سقوط و نوسان قیمت در کوتاهمدت شود. در عین حال باید این نکته را هم درنظر داشت که عوامل اقتصادی و قانونگذاری رمزارزها در کشورهای مختلف، بر بازار رمزارزها بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟