به گزارش فراز، باشگاه خبرنگاران نوشته: سردار «اسماعیل احمدیمقدم» فرمانده دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی درباره وقایع اخیر کشور، گفت: «در اغتشاشات یکی در عرصه اجتماعی ناراضی است و میخواهد از نظر حجاب و زندگی سبک غربی آزاد باشد و دیگری به لحاظ وجود مشکلات اقتصادی ابراز نارضایتی میکند؛ حال اگر رسانههای غربی کاری به این قبیل موضوعات داخلی کشورمان نداشته باشند، آیا اغتشاشات به این شکل خواهد بود؟ یعنی وقتی رسانههای غربی در موضوعات داخلی کشورمان دخالت نکنند، وضع به اینگونه که عدهای بخواهند در خیابانها اغتشاش کنند، نخواهد بود».
سردار احمدیمقدم در ادامه بیان کرد: بخشی از ظرفیتهای کشور را به دلیل نبودِ انسجام تفکر مکتب پیشرفت در اختیار نداریم؛ علاوه بر این بهواسطه ضعف مدیریت، از منابعی که داریم نیز به خوبی استفاده نمیکنیم؛ البته در کنار اینها تحریم هم وجود دارد.
دهه ۸۰ کشور شیب خوبی به لحاظ رشد اقتصادی داشت، اما وقتی به سال ۱۳۹۲ میرسیم، این رشد با تحریمهایی که علیه کشورمان اعمال میشود، سقوط میکند؛ چون وقتی بحرانی در کشور ایجاد میشود، به دنبال خود کاهش قدرت پاسخگویی را به همراه دارد؛ بهعنوان مثال وقتی کرونا در کشورمان فراگیر شد، رسانههای خارجی با طرح موضوعاتی باعث ایجاد برخی مطالبات در جامعه شدند.
وی اضافه کرد: به عبارت دیگر در حالی که بهواسطه تحریمهای اعمالشده، کشورمان نمیتواند واکسن کرونا خریداری کند، رسانهها مطالبات جامعه را به سمتی سوق میدهند که چرا دولت برای تأمین واکسن مورد نیاز مردم اقدامی نمیکند، یا در آمریکا مردم با واکسن فایزر در حال واکسن زدن هستند، ولی چرا در ایران هنوز شروع نشده است؟ در حالی که هنوز یک درصد مردم جهان واکسن کرونا را تزریق نکردند.
سردار احمدیمقدم گفت: رسانههای خارجی با طرح موضوعاتی در داخل کشورمان بابت واکسن کرونا مطالباتی را بهوجود میآورند؛ در واقع با تحریک تقاضا به عرضهی ما حمله کرده و قدرت آن را کاهش میدهد و بدین وسیله شکاف حبابی ایجاد میکند که پتانسیل بحران دارد؛ در چنین شرایطی حباب بهوجود آمده با یک نیشتر میترکد که با ترکیدن آن، بحران شکل میگیرد.
وی افزود: لذا وقتی ماجرای این دختر خانمی که مرحوم شد، بهوجود آمد، چون همه چیز از قبل آماده بود، اغتشاشات شروع شد؛ در واقع فوت این خانم را میتوان اسم رمز اغتشاشات اخیر دانست؛ برای اینکه جان انسانها برای حامیان اغتشاشگران ارزشی ندارد.
فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی تصریح کرد: حال چنانچه کوکتلمولوتفاندازها را توپخانه دشمن فرض کنیم، اگر اینجا موضع کشور محکم باشد، اقدام آنها اثری نخواهد داشت، اما مشکل اینجاست که درون کشور آسیبهایی پیدا شده و مجموعهای از مطالبات بی پاسخ وجود دارد که در رابطه با آنها باید مدیریت تقاضا میکردیم؛ البته خودمان هم نباید بگوییم مجموعه افراد ناراضی یا ضد انقلاب، همین افرادی هستند که به خیابانها آمدند؛ چون وقتی ضربآهنگ تند میشود، خیلیها کناره میگیرند؛ به عبارت دیگر، اگر آنهایی که امروز به خیابانها آمدند، زود دست به خشونت نمیزدند، ممکن بود که این اعتراضات دامنهدارتر شود.
وی تاکید کرد: آنها براساس برآورد غلط، تصور میکنند که با چاشنی خشونت میتوانند به اهداف خود برسند و البته به نظر من، حامیان اغتشاشگران در برابر نظام جمهوری اسلامی ایران زود دستهای خود را بالا بردند، چون زمانی که شعلههای میانه میدان فتنه اگرچه کم شده، ولی همچنان روشن است، رابط برای احیای برجام، رهاسازی ارز و آزادسازی زندانیان، میفرستند.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟