به گزارش «فراز»، حجت الاسلام سید احمد علمالهدی صبح امروز در خطبههای نماز عید فطر در حرم مطهر رضوی(ع) با بیان اینکه تجاهر به گناه و تظاهر به فسق، برخورد با شرف و صلابت پیامبر است، اظهار کرد: اگر خانمی در خانه خودش در برابر نامحرم کشف حجاب کند، هرچند در محضر خداوند مجازات خواهد شد، اما عملش برخورد با شرف پیامبر نیست، در حالیکه اگر در جامعه بدون حجاب ظاهر شود، کارش ایستادگی در برابر شرف پیامبر محسوب میشود و دخترانی که با کشف حجاب احساس شجاعت میکنند، باید به این موضوع توجه داشته باشند.
به نوشته ایسنا، وی با بیان اینکه با اعمال زور و اجبار نمیتوان مردم را وادار به انجام واجبات شرعی کرد، افزود: اما بیحجابی یک ناهنجاری اجتماعی و عملی ضدقانون محسوب میشود و همان طور که رهبری هم فرمودند، هم حرام دینی است و هم حرام سیاسی.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه بر اساس تصمیمات گرفته شده در قرارگاه حجاب، متخلفین از قانون حجاب باید جریمه شوند، عنوان کرد: برخی افراد که خود را حقوقدان میدانند، گفتهاند طبق اصول ۱۹ و ۲۰ قانون اساسی تمام شهروندان در استفاده از حقوق اجتماعی مساوی اند و مجازات بیحجابان خلاف قانون اساسی است. کسانی که این حرف را میزنند، فقط حقوق خواندهاند و درک صحیحی از آن ندارند.
علمالهدی ادامه داد: در حقوق اجتماعی، حق حیات و زندگی بالاترین حقوق است. اگر فردی آدم بکشد اعدام میشود، زیرا با آدمکشی حق خودش را در شئون اجتماعی از بین برده است. وقتی کسی قانونشکنی میکند، حق اجتماعی خود را از بین برده است. وقتی زنی قانون حجاب را رعایت نمیکند، در حقیقت خودش حق اجتماعی خود را نابود کرده، زیرا از قانون تخلف کرده است. همه شهروندان میتوانند از حقوق شهروندی بهره ببرند، به شرط اینکه حرمت جامعه را حفظ کنند. کسی که با قانونشکنی حرمت جامعه را از بین میبرد، حق بهرهمندی از حقوق اجتماعی هم ندارد.
وی اضافه کرد: بیحجاب به خاطر زیر پا گذاشتن دین از حقوق اجتماعی محروم نمیشود، بلکه به خاطر تخلف از قانون، جریمه میشود. بنابراین جریمه بیحجابان هیچ تعارضی با اصول قانون اساسی ندارد و این تصمیم قرارگاه حجاب باید اجرا و با این حرام دینی و سیاسی مقابله شود.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟