امام جمعه اهواز با بیان اینکه گفت: غالب طلاقهای ایران در یک سال نخست ازدواج رخ میدهند و این مساله به این معنی است که با فرهنگ ناب اسلام آشنا نشدهایم؛ زمانی که زندگی پیوند میخورد برای جدایی نیست.
سید محمدنبی موسویفرد در آیین اهدای یک هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان با تبریک فرا رسیدن عید غدیرخم، اظهار کرد: هنر این است که انسان بنیه اعتقادی خود را محکم کند و با این کار، بادها و طوفانها نمیتوانند عقاید را جابهجا کند.
امام جمعه اهواز گفت: ما به این دنیا آمدهایم تا با کمک این راهنمایان به مقام بندگی راه پیدا کنیم. اگر از این مسیر خارج شدیم، اگر بهترین زندگی عالم را داشته باشیم بدترین زندگی عالم است اما اگر سختترین زندگی را در حریم ولایت داشته باشیم، بهترین و شیرینترین زندگی است.
موسویفرد بیان کرد: خداوند سبحان، عالم هستی را خلق کرده و راهنمایانی برای انسان قرار داده تا بتوانند به سعادت راه یابند اما متاسفانه این ریلگذاری پیامبر (ص) را منحرف کردهاند.
وی با بیان اینکه افتخار ما این است که شیعه هستیم، افزود: پیشنهاد میشود برای تقویت اعتقادات کتابهای شبهای پیشاور و آنگاه هدایت شدم خوانده شود. بسیار خوب است انسان مستدل بتواند در نقطه مقابل و مخالف اعتقاد خود، پاسخ دهد.
وی عنوان کرد: زندگی راحت پیدا نمیشود؛ اگر یک نفر در عالم پیدا شود که زندگی راحت داشته باشد و مشکل نداشته باشد، جایزه میدهم اما باید زندگی شاد داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: ما به دنیا نیامدهایم که زندگی راحت داشته باشیم زیرا در سایه راحتی انسان به جایی نمیرسد. انسان باید در زندگی سختی بکشد تا بتواند به مقام بندگی راه پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: آنچه مهم است آرامش است. گرچه آسایش مهم است اما مانند آرامش مهم نیست.
امام جمعه اهواز با تاکید بر لزوم مهارتآموزی در زندگی مشترک و فرزندآوری بیان کرد: مهارت نیز اگر در حد تخصص کسب شود، وام داده میشود و قطعا چنین فردی بیکار نمیماند. هر کس مهارت در حد تخصص و اراده داشته باشد، محال است بیکار بماند و هرگز زندگی وی توام با سختی نخواهد بود. در بسیاری از استانها فرد بیکار نداریم اما در خوزستان تعداد زیادی از جوانان تنها شرکتها و ادارات دولتی را میبینند در حالی که باید مهارت یاد بگیرند.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟