رییس سازمان انرژی اتمی گفت: سزیم ۱۳۷ حاصل کار شش ماهه سازمان است که با خودباوری بی نظیر توانستیم آن را تولید کنیم.
محمد اسلامی روز یکشنبه در نشست خبری در حاشیه نمایشگاه روایت خدمت گفت: نتیجه تحقیقات نامعین است و معلوم نیست چه زمان به نتیجه میرسد، اما به لطف الهی زیرساختی که در سازمان ایجاد شده و مرهون شهدا و همه کسانی هستیم که قبل از ما کار کردند، باعث شده تحقیقات نتیجهگرا داشته باشیم.
وی اظهار کرد: سزیم ۱۳۷ حاصل کار شش ماهه سازمان است که با خودباوری بی نظیر توانستیم آن را تولید کنیم.
اسلامی با اشاره به شعار شرکت پارس ایزوتوپ مبنی بر اینکه «جمعه ها تعطیل نیست» گفت: ما متوقف نمیشویم. برای گرفتن سزیم و مولیبدن با مشکلات زیادی مواجه شدیم، اما از همکاران خواستیم سراغ این کار بروند و شاهد هستیم که این امر با اراده و دانش و ظرفیتی که وجود دارد امروز به نتیجه رسیده است.
اسلامی درباره بازطراحی راکتور خنداب گفت: راکتور خنداب بازطراحی شد با این فرض که نیاز کشور را پاسخ دهد، اما نمیشود آن را با فرض ذهنی طراحی کنیم. هدف این بود از بازطراحی راکتور ایزوتوپ مورد نیاز کشور را تولید کنیم که برای ما نیاز مبرم است علاوه بر این مهم است که اساسا ما وارد کلوپ طراحی و راه اندازی راکتور به طور مستقل شویم که خدا را شکر این اتفاق هم افتاده است و در همین مسیر پیش می رویم.
وی درباره احتمال سفر گروسی به تهران گفت: تنظیمات ما با آژانس برقرار است و رفت و آمدها ادامه دارد. آقای کمالوندی اخیرا به وین سفر کردند و معاون آقای گروسی هم به ایران میآید و ما هم در کنفرانس عمومی سالانه آژانس در اواخر شهریور شرکت میکنیم و در حاشیه آن با اقای گروسی دیدار و گفتوگو خواهیم داشت.
رییس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: برای اولین بار با برپایی یک نمایشگاه از دستاوردها در حاشیه کنفرانس عمومی سالانه آژانس سعی داریم تهاجم ظالمانه علیه کشورمان را نشان دهیم و البته با آن با معرفی دستاوردهایمان مقابله کنیم. این برای اولین بار در تاریخ سازمان انرژی اتمی است که سعی داریم جریان یک طرفه حملات علیه صنعت و دانش هستهای ایران را تغییر دهیم.
اسلامی درباره نشست آتی شورای حکام اظهار کرد: روال جاری ما در نشست شورای حکام حفظ خواهد شد و فکر میکنم در گزارش درباره ایران این دوره هم همان شرایطی که در گذشته بود کمی متفاوتتر را تجربه میکنیم.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟