در تازهترین آنها نیز مدیرعامل موسسه همشهری به عنوان ارگان رسانهای شهرداری تهران در برنامه زنده تلویزیونی ادعای پرتکرار تکذیبشدهای را علیه رییس دولت اصلاحات مطرح کرده است.
مدیرعامل موسسه همشهری در برنامه زنده تلویزیونی مدعی شد که سال ۸۸ «در منزل آقای خاتمی بودم و ایشان گفتند که من از اساس با موضوع تقلبی که میرحسین و کروبی مطرح کردند مخالفم، اما چون بدنه طرفداران خودم که شامل بهاییها و انقلابیها هم میشود را از دست میدهم سکوت کردم!». این در حالی است که جواد امام از اصلاطلبان نزدیک به خاتمی و مدیرعامل بنیاد باران ضمن تکذیب این ادعا تاکید کرد که سیدمحمد خاتمی گفته: «من این آقا را نمیشناسم و اصلا او را ندیدهام؛ چه برسد به اینکه در منزل من دو ساعت صحبت کرده باشد.»
با این همه چنین تکذیبهایی هرگز منشاء تغییر در ادعاها و اتهامها به رییس دولت اصلاحات نشده است. به طور مثال حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان که بارها ادعایی درباره دیدار سیدمحمد خاتمی با «جورج سوروس» را در نوشتههای خود تکرار کرده است. شریعتمداری حتی ۱۰ دی ماه سال ۱۳۹۱ مدعی شد که «عربستان پول را برای سران فتنه فرستاد، ولی مسائل بانکی مانع از آن برای انتقال به ایران شد.» محمدرضا نقدی رییس سابق سازمان بسیج نیز با تکرار همین خاطره تکذیبشده مدعی شده بود که خاتمی «در انتخابات ۸۸ در مقابل جورج سوروس یهودی زانو میزند تا بتواند در انتخابات فائق شود.» در مقابل این ادعاها خاتمی از نقدی و شریعتمداری شکایت کرد. بعدها گفته شد که شریعتمداری به دلیل این شکایت یک نوبت احضار و تفهیم اتهام شد، اما پس از آن نتیجهای از این پرونده اعلام نشد. اتفاقی برای شکایت از پرونده نقدی نیز رخ داد.
ادعاهای یکطرفه اصولگرایان همواره با چاشنی جملاتی شبیه اینکه «اسناد» یا «فایل صداها» موجود است همراه شده است. اما تاکنون هرگز سندی مرتبط با این ادعاها منتشرنشده است. حتی در یکی از این موارد حبیب ترکاشوند مدیرکل سیاسی خبرگزاری اصولگرای فارس با انتشار عکسی در شبکه «ایکس» نوشت: «تصویر کمتر دیدهشده از دیدار خاتمی و صادق خرازی در سال ۱۳۸۵ با «جورج سوروس یهودی و رهبر کودتاهای مخملی! خاتمی پس از فتنه ۸۸ ادعا کرد: من در عمرم نه سوروس را دیدهام و نه با او صحبت کردهام.»، اما تصویری که این فعال رسانهای اصولگرا منتشر کرده در واقع عکسی مربوط به دیدار خاتمی با گرگوری ناگی، استاد ادبیات یونان باستان دانشگاه هاروارد با حضور صادق خرازی بود. او پس از این اشتباه عذرخواهی کرد. اتفاقی که البته برای دیگر مدعیان هرگز رخ نداده است. اردیبهشت ۱۴۰۰ نیز عبدالرضا داوری از چهرههای نزدیک به محمود احمدینژاد مدعی شد که شایعه دیدار خاتمی با جورج سوروس را زمانی که در تحریریه روزنامه کیهان بوده شخصا ساخته است. هرچند که داوری بعدها این گفته خود را هم تکذیب کرد. این در حالی است که او وقتی در سال ۸۸ به عنوان معاون خبرگزاری دولت احمدینژاد فعالیت میکرد مدعی شده بود که حتی اسناد دیدار خاتمی با سوروس را در اختیار دارد. داوری بعدها این سخن خود را هم منکر شد و گفت که اطلاعی از این دیدار ندارد.
به نظر میرسد اتهامزنندگان جریان خاص که تریبونها بسیاری را در هم اختیار دارد همچنان در عصر رسانههای یک طرفه زندگی میکنند. جایی که در آن برای مخاطب و رقبا فضایی برای پاسخ وجود ندارد. جواد امام در این زمینه تاکید کرده که «من فکر میکنم شخصیت این آقایان برای جامعه هم ناشناخته نیست، ولی با این ادبیات، اعمال و رفتار بیشتر خودشان را معرفی میکنند.»
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟