گفته شده که اژهای اواخر سال گذشته بررسی این پرونده را به حفاظت اطلاعات قوه قضاییه و اطلاعات سپاه واگذار کرده بوده است. حالا با گذشت بیش از یک سال از این ماجرا محمد مصدق از سمت خود کنار رفته و رییس دستگاه قضا نیز با تاکید بر اینکه «حضور شما در این منصب، در رسیدگی به پرونده مورد اشاره مدخلیت و تاثیری نداشته و نخواهد داشت» با استعفای معاون اول خود موافقت کرده است. اما این پرونده شامل چه مواردی بوده که در نهایت معاون اول اژهای را وادار به استعفا کرده است؟
هرچند که متن درخواست استعفای مصدق به طور کامل منتشرنشده، اما بر اساس گزارش رسانه قوه قضاییه او در متن استعفایش «ضمن تشکر از رییس قوه قضائیه تاکید کرده که همواره خود را سرباز کوچک نظام و مقام معظم رهبری «مدظله العالی» میداند و در راه آرمانهای انقلاب اسلامی تا پای جان ایستاده است.» همچنین در بخش دیگری از متن استعفای او نیز آمده که این اقدام «به منظور جلوگیری از ایجاد هرگونه شائبه اعمال نفوذ یا تاثیرگذاری در پرونده مطروحه و همچنین جلوگیری از سوءاستفاده معاندان و بدخواهان» انجام شده است. مصدق همچنین تاکید کرده که «این مقام مستعفی از ابتدای تشکیل پرونده اتهامی فرزندانش، با احدی از عوامل مرتبط با پرونده اعم از قضات دادسرا و دادگاه هیچگونه ارتباطی نداشته است.»
پیش از این گفته شده بود که در جریان بررسی پرونده ۸ نفر دستگیر شدند که ۲ نفر از آنها فرزندان مصدق بودهاند. البته این خبر را ابتدا به شکل غیررسمی برخی رسانهها در فضای مجازی منتشر کردند و پس از آن مسعود ستایشی در مهر ماه آن را تایید کرد.
به نوشته انصافنیوز این پرونده در بخشی از پرونده فردی به نام رستمی صفا مطرح میشود. گفته شده که او ابر بدهکار بانکی است که هیچ بانکی هم از او شکایت نکرده بوده است. با پایان بررسی پرونده رستمی صفا گفته شده که ۲۰ هزار میلیارد تومان به شبکه بانکی کشور بازخواهد گشت. با این همه مشخص نیست که سرنوشت فرزندان معاون اول پیشین قوه قضاییه در این پرونده چه خواهد شد. از سوی دیگر به نظر میرسد در این میان آینده مصدق که یکی از گزینههای بالقوه ریاست آینده دستگاه قضا محسوب میشد نیز تیرهوتار شده است.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟