حالا هم این خبر تقریبا از روزی تمام سایتها حذف شده و هیچ یک از کلان رسانههای آمریکایی و اروپایی نیز به این خبر نپرداختند. در حالی که خبر خشونت جنسی علیه زنان فلسطینی فقط به خبر هولناک الجزیره محدود نبود و چند روز قبل هم نمماینده ویژه سازمان ملل در مصاحبهای گفته بود که «اطلاعات روشن و قانعکننده درباره گروگانهایی که در غزه در معرض خشونت جنسی قرار گرفتهاند.»
آمریکا و اسرائیل، اما هرگز روایتها و گزارشهای رسمی نماینده سازمان ملل را نپذیرفتهاند. آنها این گزارشها جهتدار و برعلیه اسرائیل میدانند. اما روزنامه گاردین نیز یک ماه قبل در سایت خود با انتشار گزارشی خبر تجاوز جنسی سربازاران اسرائیلی به زنان فلسطینی را معتبر دانسته بود. پس از انتشار خبر الجزیره نیز سایت جروزالم پست به نقل از یک ژنرال اسرائیلی نوشت: «یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا مدعی شده که اسرائیل به طور سیستماتیک زنان فلسطینی را مورد آزار جنسی قرار میدهد.» خبری که نشان میدهد حتی آمریکا به عنوان متحد اصلی رژیم اسرائیل از جنایات جنگی این رژیم آگاه است، اما تلاش دارد تا با روایتهای رسانهای آنها را به حاشیه ببرد. چنانچه رسانههای اسرائیلی نیز به سرعت به حذف خبر الجزیره واکنش نشان دادند و آن را دلیلی بر جعلی بودن آن دانستند. این در حالی است که الجزیره تاکنون هیچ توضیحی درباره حذف این خبر که صدای یکی از زنان در محاصره بیمارستان شفا نیز همراه با آن منتشر شد، نداده است. حتی گفته میشود که با فشار دولت قطر این خبر حذف شده است. اما اینکه چرا دولت قطر عامل حذف این خبر تجاوز گروهی به زنان فلسطینی شده سوالی است که همچنان بیپاسخ میماند.
رویکرد دوگانه در روایتها در حذف خبر تجاوز گروهی به زنان فلسطینی و سپس کشتن آنها در مقایسه با اخبار جعلی درباره حماس کاملا در رسانههای غربی مشهود است. آنان با وجود اینکه هیچ مدرک قابل اثباتی از تجاوز حماس به اسرا و زنان اسرائیلی وجود نداشت، مانور گستردهای روی این شایعه دادند و آن را به متن اخبار جنگ بردند. در حالی که شبکه الجزیره در گزارش مفصلی تمام به تمام ادعاهای اسرائیلیها از جمله تجاوز حماس به زنان پاسخ داد و غیرمستند بودن آنها را اثبات کرد. در اتفاق مشابه، اما با وجود اینکه شبکه الجزیره صدای زنی در میان آتش و خون را به عنوان شاهد زنده منتشر کرد، هیچ بازتاب و واکنشی در رسانهها از این روایت وجود ندارد. حتی کشورهای عربی و مسلمان نیز نسبت به این خبر واکنشی نشان ندادهاند و حتی هیچ رسانهای آن را تکذیب هم نکرده است.
در چنین شرایطی، یک روز پس از تصویب قطعنامه شورای امنیت با ۱۴ رای موافق و یک رای ممتنع آمریکا، کشتار مردم غزه ادامه دارد. تاکنون بیش از ۳۲ هزار فلسطینی به دست اسرائیل کشته شدند. به گفته سفیر پیشین انگلیس در سازمان ملل اسرائیل باید ظرف ۱۵ روز به جنگ پایان دهد، اما برخی مقامات اسرائیل از جمله بنی گانتز، عضو کابینه جنگ اسرائیل نیز گفتند که این قطعنامه «هیچ اهمیت عملیاتی ندارد». وزیر دفاع رژیم اسرائیل در شبکههای اجتماعی خود نیز نوشت که «ما همیشه آنچه را که برای امنیت اسرائیل درست است انجام خواهیم داد.» از سوی دیگر نخست وزیر رژیم اسرائیل نیز با لغو سفر هیاتی به واشنگتن اعتراض خود را به آمریکا نشان داده و به شکل واضحی با قطعنامه سازمان ملل مخالفت کرده است. تقریبا همه رسانههای غربی نیز پر از اخبار مرتبط با قطعنامه آتشبس و اخبار مرتبط با آن است. در حالی که گفته میشود بیش از ۲۰۰ فلسطینی در بیمارستان شفا و اطراف آن کشته شدهاند. این شرایط تا چه زمانی ادامه پیدا میکند؟ ابه نظر میرسد که فعلا جامعه جهانی پاسخی برای این پرسش ندارد.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟