۶ روزی میشود که تبلیغات مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی آغاز شده و فهرستهای رنگانگی در کف رقابتهای کم رمق انتخابات پیش رو خودنمایی میکند، ۵ فهرست، شانا (فهرشت مشترک نیروهای انقلاب و جبهه پایداری)، اُمنا، حزب جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران همه مدعی تصاحب کرسیهای بیشتر در بهارستان هستند.
بررسی فهرستهای منتشر شده از سوی ۵ حزب یاد شده، نشان میدهد که در هیچ یک از ۳۲ داوطلب تهران اشتراک صددرصد ندارند. برهمین اساس نیز پیش بینی میشود این دور از انتخابات نیز به مثابه دور اول لیستهای انتخاباتی یکدست رأی نیاورند و افرادی از لیستهای مختلف وارد پارلمان دوازدهم شوند.
سهم مدعیان از کرسیهای تهران در مرحله اول
دور دوم انتخابات مجلس، جمعه برگزار میشود. خلاصه نتایج انتخابات در دور نخست، پیروزی نسبی دو فهرست صبح ایران و امنا و شکست نسبی فهرست شانا بوده است. آمارها نشان میدهد که در ۳۰ نفر اول تهران که ۱۴ نفر از آنها مستقیما به مجلس راه یافته اند، سهم جریانهای صبح ایران، امنا و شانا به ترتیب ۲۰، ۱۷ و ۱۲ نفر بوده است.
از میان فهرست بحث برانگیز شانا (شورای ائتلاف نیروهای انقلاب) به سرلیستی قالیباف، تقریبا یک سوم قالیبافیتر از بقیه بوده اند. به عبارت دیگر ده نفر یا بیشتر، کارمند محمدباقرقالیباف، مشاور، همشهری – مشهدی - یا حتی کارمند همسرش – زهرا مشیرالاستخاره- بوده اند.
سرلیست پرحاشیه دور دوم چنارهای انقلابی
از ترکب افراد یاد شده یعنی احدیان، نواب، نگاهداری، عطایی، رسولی و ... هیچ یک نه تنها مستقیما به مجلس نرفتند، حتی به دور دوم هم راه نیافتند جز سعید آجورلو که او هم به سختی و با ۱۶۷ هزار رای نفر ۴۵ تهران شد.
اگرچه جای سوال است که چرا احدیان به عنوان دستیار سیاسی و رسانهای قالیباف و سایر چهرههای مشهور تیم قالیباف حذف شده اند و تنها آجورلو که تقریبا از نیروهای حلقه دوم یاران قالیباف محسوب میشود باقی مانده. آجورلو به نسبت هم قطاران خود احتمالا به دو دلیل توانست به دور دوم راه پیدا کند، اول نام خانوادگی اش که با "آ" شروع میشود که جبرا" در فهرستها بالاتر نوشته میشود و تجربه نشان داده بین ۵ تا ۱۰ درصد در سبد آرای منتخبان تاثیر دارد. دلیل دیگر هم اینکه، او به نسبت سایر هم قطاران خود کمتر شناخته شده است و در نتیجه رای سلبی و جریان محکم ضد قالیباف-حداد که در تهران شکل گرفت، کمتر به او اصابت کرده است.
به هر روی طبیعت دور دوم انتخابات آن است که روی تک به تک افراد، دقت جزئی تری میشود. اگرچه که بررسی سوابق افراد نشان میدهد که سعید آجورلو از سایر تیم شکست خورده قالیباف، حاشیه سازتر و مسئله دارتر بوده است.
سعید آجورلو سر لیست دور دومی شانا کیست؟
سعید آجورلو برادرزاده سردار مصطفی آجورلو، از چهرههای شناخته شده نظامی و مدیرعامل سابق باشگاههای فوتبال در ایران از جمله پاس، استیل آذین و استقلال است که قالیباف در زمان فرماندهی اش بر ناجا، او را به مسئولیت باشگاه پاس منصوب کرد. پ از همان زمان اسم سعید آجورلو هم به اخبار کشیده شد و او ابتدا به مدیر مسئولی روزنامه پاس جوان و خبرگزاری ایپنا منتسب به ناجا رسید.
با کوچ قالیباف به شهرداری تهران و انتصاب سردار آجورلو به ریاست سازمان تازه تاسیس ورزش شهرداری، سعید آجورلو هم مسئول همشهری ورزشی شد.
سال ۸۸، سردار آجورلو هفته نامه مثلث را راه اندازی کرد که حواشی زیادی به ویژه در دریافت ملک ۲۰۰ متری از سوی شهرداری پیدا کرد. سردار، باز هم برادرزاده اش را به سردبیری مجله جدیدالتاسیس نشاند تا سپر جدیدی در برابر منتقدان قالیباف بسازد. در ادامه. سعید آجورلو از سال ۹۹ هم، مسئول روزنامه صبح نو، رسانه اصلی محمدباقر قالیباف است. آجورلو غیر از این، با اختیاراتی که عمویش به او واگذار کرده، در نقل و انتقال مربیان فوتبال هم ید طولایی دارد و به دلال فوتبال شهرت پیدا کرده است. او در کنار شهراد ناظمی، دیگر دلال فوتبال، پخت و پز، قرارداد یک میلیون و ۳۲۰ هزار یورویی باشگاه استقلال با یک مربی خارجی به نام ساپینتو را تدارک دیدند. رقم ریالی این قرارداد به قیمت امروز، ۸۷ میلیارد تومان است. البته قرار نبود نقش آجورلو در این قرارداد افشا شود و جالب آنکه افشای آن از سوی طرف خارجی (حساب اینستاگرام ساپینتو) با انتشار عکسی از خود و دو دلال باشگاه استقلال بوده است. نقش سعید آجورلو در حال و روز بد باشگاه استقلال غیر قابل چشم پوشی است، کافیست در یکی از شبکههای اجتماعی همچون ایکس (توییتر) نام او را جست و جو کرد.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟