آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا بدون اشاره به تجاوز بیش از ۶ ماهه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و نسلکشی آشکار فلسطینیان در این باریکه، مدعی شد که دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل، تا اندازهای به فضای مجازی مربوط است!
ادعای بلینکن در جریان بحث و تبادل نظر با «میت رامنی» سناتور جمهوریخواه ایالت یوتای آمریکا در اندیشکده «مککین» مطرح شد. رامنی این سوال را مطرح کرد که «چرا در بحبوحه جنگ غزه، تبلیغات برای اسرائیل تا این اندازه وحشتناک است؟ چرا افکار عمومی به حماس کاری ندارد؟ پیشنهاد آتشبس روی میز است اما جهان همچنان به اسرائیل میتازد؟»
بلینکن در واکنش یادآور شد که در زمان آغاز کارش در واشنگتن در اوایل دهه ۱۹۹۰ «همه یک کار مشابه میکردند و برای اطلاع از رویدادهای جهان، روزنامه میخواندند و شبکههای تلویزیونی ملی را تماشا میکردند.»
وی در ادامه مدعی شد: اما امروز در دهه ۲۰۲۰ با جریان «وریدی» اطلاعات توام با انگیزههای جدید و دادههایی که هر میلیثانیه بهروز میشود، سروکار داریم و فضای مجازی روایت را تحت تسلط دارد.
دیپلمات ارشد آمریکایی مدعی شد: امروز در اکوسیستم فضای مجازی، مفاهیم، تاریخ، حقایق گم میشود و احساسات و تاثیر تصاویر، غالب است. نمیتوانیم خیلی درباره آن مبالغه کنیم اما فضای مجازی تاثیر بسیار، بسیار، بسیار چالشبرانگیزی بر روایت دارد!
بلینکن پس از پیوند دادن فکاهی واکنشهای شدید بینالمللی به پروپاگاندای فضای مجازی، گفت که یکی دیگر از دلایل انتقادات از رژیم صهیونیستی را «رنج و درد مداوم انسانها در نوار غزه خواند.»
رژیم صهیونیستی پس از بیش از ۶ ماه بمباران و تجاوز به نوار غزه و افزایش روزافزون شمار کشتهشدگان (شهدا)، با انتقادات شدیدالحن جامعه بینالملل روبهرو شده است. کارشناسان سازمان ملل متحد بهرغم اعمال نفوذ آمریکا و غرب، در ماه مارس اعلام کردند که «دلایل و مدارک منطقی برای وقوع نسلکشی در نوار غزه وجود دارد.»
در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوارز غزه پس از عملیات «طوفانالاقصی» حماس علیه صهیونیستها در هفتم اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، تاکنون حدود ۳۵ هزار فلسطینی که عمده آنها زنان و کودکان هستند، به شهادت رسیدهاند.
منبع:مهر
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟