روزنامه کیهان نوشت:آقای متکی به ارگان حزب کارگزاران گفته است: متاسفانه مجلس دوازدهم اولین مجلسی است که قبل از اینکه شروع شود دو کارت زرد از رهبری گرفته است؛ کلام تاکیدی مقام معظم رهبری هم پرهیز از اختلاف بود. اختلاف طبق منطق قرآن موجب فشل شدن میشود. یعنی اختلاف نکنید. ضمن اینکه هر گروه میتواند نظر خودش را داشته باشد. مردم معتقدند این مجلس محلی از اعراب ندارد. مردم معتقدند مجلس کارآمد نیست. مردم نگاه مثبتی به مجلس ندارند. نگاه ناامیدانه است. میگویند کاری از این مجلس برنمیآید. الزاماً نه مجلس یازدهم؛ میگویند مجلس در سازه نظام، محلی از اعراب ندارد. ضمن اینکه مواضع مجلس یازدهم را انقلابی میدانم؛ اما مجلس یازدهم کارنامه قابل قبولی نداشت و اکنون ما میخواهیم مجلس دوازدهم را تشکیل دهیم...ما یک سنتی داریم در 76 به بعد که هر زمانی دولت اصلاحطلبان سر کار بود، ما اصولگرایان سعی میکردیم نقدش کنیم، تخریبش کنیم، چوب لای چرخش بگذاریم تا زمانی که ساقط شود و خودمان برویم بالا. ما که میرفتیم بالا، اصلاحطلبان همین کار را میکردند. نقد میکردند یا تخریب میکردند. این یک رویکرد تقابلی است. به اعتقاد من یک رویکرد تعاملی هم وجود دارد. در چه حالتی عصاره تجربه، ایده، پیشنهاد، تخصص نمایندگان میشود یکجا گرفته شود، درحالی که شما به همه وزن بدهید. من اسم این را گذاشتم مشارکت محتوایی همه جریانهای موجود در مجلس.
فارغ از سرنوشت انتخابات هیئترئیسه مجلس، درباره سخنان آقای متکی گفتنی است که اولا مجلس یازدهم به عنوان مجلس انقلابی، موفق شد درست در مقطعی که طرف غربی برجام هم عهدشکنی کرده و تحریمها را برگردانده بود و هم باج مضاعف میخواست،با تصویب قانون اقدام متقابل، نقطه پایان بر روند انفعال بگذارد و قدرت چانهزنی و بازدارندگی کشور را افزایش دهد. این رویکرد با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی تقویت شد، به نحوی که کشور توانست صادرات کاهش یافته نفت را در حد پنج برابر افزایش دهد. مجلس در عین حال، قوانین مهم و مؤثری را در زمینه «تسهیل صدور مجوز کسب و کار، جهش تولید مسکن، جهش تولید دانش بنیان، مالیات بر خانههای خالی، شفافیت در تصمیمات قوا، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، رتبهبندی فرهنگیان، واردات خودرو برای کاهش تورم، افزایش حقوق سربازان، و...» به تصویب رسانده که میتواند موجب بهبود روندهای اقتصادی و اداری شود.
ثانیا آقای متکی یکی از سی منتخب تهران با پشتوانه بدنه رای انقلابی است و همان بدنه توقع دارند منتخبان وارد بازیهای مخرب جریان غربگرا در میان طیفهای انقلابی نشوند. از وزیر خارجه اسبق و خوشنام که اکنون با رای مردم انقلابی، کسوت نمایندگی بر تن کرده، و دیگر منتخبان منتسب به جبهه انقلاب انتظار میرود که مراقب عملیات روانی و شیطنتهای جریان معارض باشند.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟