نامزدهای دیگر که در حوزه اقتصاد تخصصی ندارند، نهتنها در این امور دخالت میکنند بلکه نظرات کارشناسی را نادیده میگیرند و وضع کشور را به این نقطه رساندند. بنابراین، پزشکیان بارها بر این مسئله تاکید کرده است که باید از کارشناسان استفاده کرد. چه کسی گفته کار رئیسجمهور ارائه برنامه اقتصادی است؟ رئیسجمهور وظیفه کلانتری دارد که بسیج بهترین نیروهای کارشناسی براساس ارزشهای مورد قبول مردم است؛ برای مثال در حوزه اقتصاد، کارشناسانی که توانایی ایجاد تحول و افزایش تولید را داشته باشند.
او ادامه داد: پیش از این شخصاً به آقای پزشکیان گفتم که شما در حوزه پزشکی متخصص و صاحبنظر هستید اما اگر رئیسجمهور شدید حق اظهارنظر در حوزه بهداشت و درمان را ندارید. چون جایگاه رئیسجمهور جایگاه کارشناسی نیست. این فساد ذهنی یا تشویق بعضی اطرافیان است که آدمهایی بدون آشنایی با حوزه اقتصاد را به دادن وعدههای اقتصادی وادار میکنند؛ وعدههایی مثل نصف و تکرقمی کردن تورم، ایجاد میزان مشخصی از شغل یا ساخت مسکن. وعدههایی که با این شرایط امکان عملی شدن ندارند. این روش، خودفریبی است. مصاحبه آقای پزشکیان را باید از این منظر دید.
عبدی با اشاره به مسئله اجرای برنامه هفتم که در این گفتوگو مطرح شده بود، اظهار داشت: درباره خود برنامه پنجساله هم باید نکاتی را مطرح کرد. وقتی به گفته منابع رسمی ۳۰ درصد اجرا شده، یعنی اصراری بر عدم اجرای آن وجود داشته است. درحالیکه یک برنامه به صورت عادی و بدون انجام کار خاصی باید ۵۰ درصد پیشرفت داشته باشد. وقتی این وضعیت اجرای برنامه است، کسی بر اجرای آن نظارت ندارد و پاسخگو نیستند، این سوال درست نیست که آیا برنامه را اجرا میکنید یا نه! ما در وضعیت پیشابرنامه قرار داریم.
منبع:هممیهن
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟