محمدرضا عارف، فعال سیاسی اصلاحطلب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
برای توسعه و رفاه و برای زندگی خوب و برای فائق آمدن بر ابرچالش هایی که ایران عزیز با آن رو به رو است و در یک کلام #برای_ایران باید به تردیدها پایان داد و به میدان آمد پیروزی نزدیک است و البته پیروز بزرگ مردم عزیزم ایران خواهند بود.
پاینده باد ایران
اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت دوازدهم بعد از انداختن رای خود در صندوق مستقر در حسینیه جماران در جمع خبرنگاران گفت: انتخابات ریاست جمهوری یکی از مهمترین انتخابهای کشور است؛ رئیس جمهور مقام مهم تعیین کننده در تمام سیاستهای کشور بوده؛ در برخی سیاست ها شخص تصمیمگیر و در برخی سیاست ها نیز تعیین کننده است.
وی بیان کرد: مردم امروز مهمترین شخصیت کشور برای حل مسائل را انتخاب می کنند؛ حضور مردم پشتوانه اصلی رئیس جمهور در تصمیمگیریها است؛ لذا هر چه حضور مردم قوی تر و مشارکت بالاتر باشد، رئیس جمهوری در اتخاذ تصمیم برای حل مشکلات موثرتر بوده و میتواند قاطع تر تصمیم گیری کند.
جهانگیری خاطرنشان کرد: در مقطع کنونی و با وجود مسائل داخلی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و بین المللی و منطقه، نیاز داریم بار دیگر رئیس جمهور با پشتوانه بالای مردم انتخاب شده تا قادر باشیم بر مشکلات غلبه کنیم؛ امروز مردم ایران بار دیگر حضور تعیین کننده خود را به نمایش خواهند گذاشت.
انصاری: بعضی نمایندگان تهران به اندازه یک شهرستان کوچک یا کمتر از یک محله تهران رأی آوردند
مجید انصاری در حاشیه حضور پای صندوق رأی چهاردهمین دوره انتخابات رئیس جمهوری، به خبرنگار جماران، گفت: مردم، ایران و انقلاب را از آن خودشان میدانند مایل هستند در این کشور خوب زندگی کنند، مورد احترام باشند. مهمترین حق اساسی آنها حق رأی و مشارکت در سرنوشت خودشان است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: هر زمان که این حق محدود شده، طبیعی است که مردم واکنش نشان میدهند. متأسفانه طی سالهای اخیر، نظام انتخاباتی ما و رفتار انتخاباتی مسئولین به گونهای بوده که انگار دیگر نیازی به حضور مردم ندارد. با ردصلاحیتهای ناموجه و محدودیتهایی که در قوانین انتخابات ایجاد کردهاند، مثل قانون اخیر مجلس، نتیجه فاجعهآمیز بود.
وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۰ شاهد بودیم که برای اولین بار مشارکت در انتخابات رئیس جمهوری کشور زیر ۵۰ درصد بود و انتخابات مجلس که بعضی نمایندگان تهران به اندازه یک شهرستان کوچک یا کمتر از یک محله تهران رأی آوردند. این روند خطرناک بود.
انصاری اظهار داشت: در ۴۰ سال گذشته اگر جنگ بوده و صدام و متخاصمین را شکست دادهایم، و هر مشکلی که بوده با حضور مردم حل شده است. اگر کاری کنیم که مردم نسبت به آینده ناامید و نسبت به مسئولین بیاعتماد شوند، برای کشور بسیار خطرناک است؛ بیگانگان و دشمنان طمع میکنند و در داخل هم کار پیش نمیرود.
وی تأکید کرد: طرحهای هیچ دولتی بدون پشتیبانی مردم موفق نخواهد بود. ما در زمان جنگ شاهد بودیم که کشور مشکلاتی داشت و کشور هفت میلیارد دلار بیشتر درآمد سالانه نداشت. چون مردم به مسئولین، نظام و امام اعتماد داشتند و کشور را از آن خودشان میدانستند، مشکل جنگ را هم خود مردم حل کردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: این فرمول قطعی است؛ هر وقت به مردم احترام گذاشته شد، مردم متقابلا واکنش مثبت نشان میدهند؛ این دفعه هم واقعا جای تشکر از مردم شریف ایران دارد. من این چند روز برای سخنرانی به بعضی استانهای کشور رفتم؛ دوباره جوانه امیدی در دل جوانان روشن شده است. من در یزد، کرمان و جاهای دیگر شاهد شور جوانان بودم و امروز هم میبینیم که جوانان داخل صف ایستادهاند.
وی تأکید کرد: من امیدوارم بعد از انتخابات همه قوای کشور و مسئولین و مردم بحث رقابتهای انتخاباتی را خاتمه یافته تلقی و از رئیس جمهور منتخب مردم حمایت کنند و رئیس جمهور منتخب هم با تشکیل دولت قوی، مردمی، کارآمد و توانا به وعدههایی که داده عمل کند.
انصاری ادامه داد: البته کار سخت است و یک روزه، یک ماهه و یک ساله حل نمیشود. مهم این است که کشور را روی ریل درست توسعه و پیشرفت قرار بدهند. مسائل را با دنیا و مردم خودمان باید حل کرد و ان شاءالله دروازههای کشور به روی سرمایهگذاران داخلی و خارجی باز شود و با کارآفرینی هم کشور از رکود خارج شود و هم جوانان شغل آبرومند داشته باشند.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص توصیه به مرددین شرکت در انتخابات، تأکید کرد: من وجهی برای تردید نمیبینم. مردم ما معمولا عادت دارند که بعدازظهرها پای صندوق میآیند و ممکن است تراکم سنگین ساعات غروب و اول شب شکل بگیرد؛ کار را به تأخیر بیاندازند. البته طبق قانون باید تمدید کنند تا زمانی که مردم بتوانند رأی بدهند و تعرفهها را برسانند، ولی مردم هم زودتر بیایند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: به نظر من در ویترین کاندیداهای موجود، سلایق مختلف برای انتخاب هست و جوانان ما میتوانند ان شاءالله انتخاب مطلوب خودشان را داشته باشند.
منبع:ایسنا
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟