رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش استخدام و کاریابی در فضای مجازی خبر داد.
سرهنگ داود معظمی گودرزی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه کلاهبرداران و مجرمان فضای مجازی از هر فرصتی برای ارتکاب اعمال مجرمانه خود استفاده میکنند، گفت: یکی از موضوعاتی که مورد توجه افراد سودجو در این فضا قرار دارد، کلاهبرداری از متقاضیان استخدام و کاریابی است.
وی ادامه داد: از آنجاییکه افراد زیادی در سطح جامعه جویای شغل هستند، شیادان سایبری با سوءاستفاده از این موضوع با درج آگهیهای استخدامی کاذب در فضای مجازی و همچنین سایتهای آگهی آنلاین اقدام به کلاهبرداری از آنان میکنند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ درباره اینکه سودجویان و مجرمان سایبری تحت چه بهانهها و عناوینی از مردم کلاهبرداری میکنند، گفت: افراد سودجو پس از انتشار آگهی با عناوین جذاب و فریبندهای مانند در خانه بمانید و درآمد میلیونی داشته باشید، درآمد بالای ۲۰ میلیون و ...از متقاضیان مبالغی را برای تشکیل پرونده استخدامی اخذ میکنند، اما در ادامه از عودت آن به متقاضی خودداری میکنند. سوءاستفاده از مدارک هویتی متقاضیان، سوءاستفاده از کارت و حساب بانکی و ... نیز از جمله دیگر روشهای این افراد است.
معظمی گودرزی افزود: همچنین در مواردی دیده شده که سودجویان، متقاضیان را به سایتها و درگاههای جعلی پرداخت اینترنتی هدایت کرده و اقدام به خالی کردن حساب کاربران میکنند. در برخی موارد نیز کاربران به صفحات شرطبندی و قمار هدایت میشوند.
وی با تاکید بر اینکه فرآیند جستجو برای کار باید از طریق بسترها و سازمانهای معتبر انجام شود، گفت: توصیه پلیس فتا به مردم و به خصوص افراد جویای کار این است که به هیچ عنوان فریب تبلیغات و عناوین اغواکننده در مورد استخدام و کاریابی را نخورده و چنانچه که با موارد اینچنینی مواجه شدند حتما استعلامات و تحقیقات اولیه را در خصوص شرکتهای مذکور انجام دهند. پلیس فتا نیز آماده دریافت گزارشهای تخلف و موارد مجرمانه از مردم است.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟