چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ 13 November 2024
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰
کد خبر: ۸۴۷۳۰

آقای کارشناس! گزارشی از دستاورد این همه فیلترینگ هم بدهید بد نیست

آقای کارشناس! گزارشی از دستاورد این همه فیلترینگ هم بدهید بد نیست
عصر ایران خطاب به عضو شورایعالی فضای مجازی نوشت: شما که از سخنان تان بر می آید طرفدار فیلترینگ هستید، اگر می توانید همان محتواهای ضداخلاقی را با فیلترینگ از دسترس مردم خارج کنید، به فیلترینگ تان ادامه دهید. بفرمایید تا الان کدام محتوا بوده که نباید دیده می شد و شما با فیلترینگ توانستید جلوی دیده شدنش را بگیرید؟

 سایت عصر ایران در یادداشتی به صحبت های دیروز رضا تقی پور عضو حقیقی فضای مجازی در مورد فیلترینگ انتقاد کرد و خطاب به او نوشت: 

آقای رضا تقی پور ، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی گفته است: "آقای رئیس جمهور بارها اعلام کرده اند که به کار کارشناسی اعتقاد دارند. بر همین اساس به عنوان یک کارشناس، معتقدم اگر دولت می تواند محتوای ضد اخلاقی که در داخل این سکوها منتشر می شود، حذف یا مسدود کند و راه حل فنی برای این کار دارد، بیاید ارائه بدهد و فیلترینگ را بردارد."

خطاب به ایشان که در دولت محمود احمدی نژاد، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بود و از این رو، بر ظرائف موجود در این عرصه واقف است می گوییم:

جناب آقای کارشناس!

شما که از سخنان تان بر می آید طرفدار فیلترینگ هستید، اگر می توانید همان محتواهای ضداخلاقی را با فیلترینگ از دسترس مردم خارج کنید، به فیلترینگ تان ادامه دهید. بفرمایید تا الان کدام محتوا بوده که نباید دیده می شد و شما با فیلترینگ توانستید جلوی دیده شدنش را بگیرید؟

اما اگر از نظر کارشناسی، فیلترینگ، اساساً نمی تواند سدی در برابر محتواهای نا مطلوب باشد و صرفاً به بازاری برای فیلترشکن فروش های خودی در داخل و عرضه کنندگان فیلتر در خارج که عمدتاً وصل به سرویس های اطلاعاتی اند تبدیل شده است و در عین حال، باعث شده که از صغیر تا کبیر در این مملکت، فیلترشکن داشه باشند (برخلاف همه دنیا) و به هر نوع محتوایی دسترسی یابند، دست از مخالفت با مردم و رئیس جمهور مملکت بردارید و بگذارید مردم ایران هم عادی زندگی کنند!

کارشناس محترم!

قاعدتاً چون کارشناس هستید این را می دانید که شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام و ... استانداردهایی برای جلوگیری از انتشار محتواهایی مانند فیلم های پو رن و کودک  آزاری  و نظایر این ها دارند؛ پس این گونه محتواها در این پلتفرم ها به طور گسترده و دائمی در دسترس نیستند چرا که از سوی این شبکه ها رصد و مسدود می شوند. 

اما وقتی شما و امثال تان بر فیلترینگ اصرار می کنید، خانواده ها برای کارهای روزمره ای مانند ارسال پیام و خرید و فروش اینترنتی در این پلتفرم ها و دیدن محتواهای مورد علاقه، مجبور به نصب فیلترشکن می شوند و بعد از آن، به راحتی چند لمس و کلیک، هزاران سایت با محتواهای غیر اخلاقی در دسترس خانواده ها و از جمله کودکان و نوجوانان قرار می گیرد.

حالا  نظر کارشناسی بدهید که کدام یک بهتر است یا لااقل ضرر کمتری دارد؟

راستی آقای کارشناس! گزارشی از دستاورد این همه فیلترینگ هم بدهید بد نیست!

زیاده عرضی نیست! (چرا؟ این دفعه هست: واقعاً خسته شدیم از توضیح واضحات در این باره به کارشناس و غیرکارشناس !)

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سود سهام عدالت تا پایان سال تسویه می‌شود

کارت‌های بانکی ایرانی قابل استفاده در سیستم بانکی روسیه است

رئیس سازمان محیط‌زیست: بدون رفع تحریم‌ها پایبندی به اهداف محیط زیستی ممکن نیست

وزیر روحانی در دولت چهاردهم پُست گرفت

خبر جدید همتی درباره FATF

بانكداری در خدمت توسعه ملی

درسا ۱۸ ساله لحظه به لحظه قتل عام خانوادگی ولنجک را دید | وصیت نامه آقای وکیل حاوی چه مطلبی بود؟

چرا لایحه امنیت تامین زنان علیه خشونت به سرانجام نمی‌رسد؟ 

فرمانده کل ارتش: شهدای اخیر پدافندی ارتش مقتدرانه از کشور حفاظت کردند

«سه سال قبل برادر قاتل را با سکته‌ی قلبی، به اورژانس آوردند» | اظهارات محمود داوودی، برادر پزشک مقتول در یاسوج

ممنوع الکاری هانیه توسلی رفع شد؟

عارف: هیچ راهی جز رسیدن به جایگاه اول صادرات محصولات پتروشیمی در منطقه وجود ندارد

سخنگوی جبهه اصلاحات خطاب به مدیرمسئول کیهان: صاحب نظریه ⁧بهتان هستید

وضعیت عرضه و قیمت گوشت قرمز و مرغ در بازار

پیشنهاد سردبیر
زندگی