روز گذشته خبرنگار فراز در گزارشی به این موضوع اشاره کرد که اتباع مهاجری که بهعنوان نیروهای آرامستانها مشغول به فعالیت هستند به دلیل اینکه کد ملی ندارند نمیتوانند واکسن کرونا را تزریق کنند و به همین دلیل نگرانی مسوولان شهرداری و آرامستانها از این است که در صورتی که این اتباع مهاجر کار خود را به دلیل خطر ابتلا به کرونا ترک کنند نیروهای جایگزنی برای آنها ندارند. آنها در این خصوص مسوولان وزارت بهداشت را مقصر دانستند که چرا در زمینه تزریق واکسن به مهاجرانی که در کنار ما مشغول به کار هستند تصمیم جدیدی نمیگیرند.
حسینعلی شهریاری، رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درخصوص تزریق نشدن واکسن به اشخاصی که کد ملی برای آنها تعریف نشده است به خبرنگار فراز میگوید: « قانون کد ملی به این دلیل اجرایی شده است تا وزارت بهداشت مطلع باشد چه تعداد از افراد واکسینه شدهاند ولی اگر حقوق شهروندی و انسانی را در نظر بگیریم هر شخصی تحت هر عنوانی هنگامی که در داخل ایران زندگی میکند و کد ملی ندارد باید واکسن تزریق کند. حالا این فرد چه جزو گروه آسیبپذیر باشد و یا اینکه در خط مقدم مبارزه با کرونا فعالیت میکند. نکتهای مسوولان وزارت بهداشت باید به آن توجه داشته باشند این است که این افراد دارند در جمهوری اسلامی زندگی میکنند و نیاز به درمان و پیشگیری دارند.»
شهریاری در مورد این موضوع که چرا در بعضی موارد در کشور اتباع واکسینه نشدهاند افزود : «قطعا این موضوع باید از وزارت بهداشت پیگیری شود. قانون میگوید تنها کسانی که کد ملی دارند باید واکسن تزریق بکنند ولی اشخاصی که واجد شرایط هستند تحت هر شرایطی باید واکسن بزنند مانند کارگران آرامستان ، پارکبانان و رفتگران شهرداری که امکان دارد اتباع مهاجر باشند. وزارت بهداشت وظیفه دارد این افراد را زیر پوشش خود قرار دهد.»
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟