تلاش فلسطین باعث میشود تا در کنار کشورهای دیگری مانند ونزوئلا، جزایر مارشال، باهاما، چین و السالوادور که به قدرت فناوری بلاکچین برای بهبود کارایی زیرساختهای مالی خود و البته کسب کمی قدرت اقتصادی علاقمند هستند قرار بگیرد.
اگر چه ۱۳۸ کشور از ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل رسمیت این کشور را قبول دارند اما ایالات متحده و رژیم اشغالگر قدس به عنوان مهمترین رقبای سیاسی وجود آن را به رسمیت نمیشناسند و اسرائیل در حال حاضر روی این کشور کنترل نظامی و حتی مالی دارد.
دولت خودگران فلسطین واحد پول مستقلی ندارد و در معاملات خود از واحدهای پول شکل رژیم اشغالگر قدس، دینار اردن و دلار آمریکا استفاده میکند.
بانکهای رژیم اشغالگر قدس معاملات مالی دولت خودگردان فلسطین را کنترل میکنند که بر اساس گزارش بلومبرگ، این امر مانع انجام معاملات مالی بین فلسطینیها میشود و میتواند یکی از مهمترین دلایل تلاش فلسطین برای ایجاد ارز مستقل باشد.
فلسطینیها ممکن است نسبت به این قضیه خوشبین باشند، اما بسیاری از کارشناسان امید زیادی به تلاشهای این کشور ندارند.
«رجا خالدی» مدیر موسسه تحقیقات سیاست اقتصادی این کشور یکی از منتقدانی است که به اعتقاد او ایجاد رمزارز فلسطین عملا غیرممکن خواهد بود. «باری توپف» مشاور ارشد سابق رئیس بانک رژیم اشغالگر قدس نیز اعلام میکند که این ارز قرار نیست جایگزین شکل، دینار یا دلار شود.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟