پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ 21 November 2024
چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۴۶۵۸۹

حاضریم تمام انبارهای دارو و مواد اولیه را به قیمت یک ریال به وزارت بهداشت واگذار کنیم

حاضریم تمام انبارهای دارو و مواد اولیه را به قیمت یک ریال به وزارت بهداشت واگذار کنیم
معاون سازمان اموال تملیکی اظهار داشت: مجمع عمومی سازمان اموال تملیکی اعلام کرده با قیمتی که خود وزارت بهداشت در نظر دارد حتی یک ریال هم که شده تمام دارو و مواد اولیه دارویی را در اختیار آنها قرار دهیم. پس از واگذاری هم خود وزارت بهداشت و هلال احمر تصمیم می‌گیرند که این دارو و مواد اولیه را استفاده کنند یا نه، که تا کنون این همکاری صورت نگرفته است.

سید حسین میرمعینی درباره میزان دارو و مواد اولیه دارویی دپو شده و واگذار شده به سازمان اموال تملیکی اظهار داشت: دارو و مواد اولیه دارویی از دو طریق بحث کالاهای متروکه و قاچاق به سازمان اموال تملیکی وارد می‌شود.

وی ادامه داد: در خصوص بحث قاچاق اغلب محصول نهایی دارو وارد کشور می‌شود اما در بخش کالاهای متروکه بجز دارو، مواد اولیه هم از این طریق وارد می‌شود.

معاون سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه در مورد تمام کالاها از جمله دارو تابع قانون هستیم، افزود: در مورد تمام کالاها باید تمام پرونده‌هایی که به سازمان ارسال می‌شود و کالاهایی که به تملک دولت در می‌آید، حتما توسط سازمان غذا و دارو بازدید شود و نظریه مصرف، قابلیت مصرف، مصرف ثانویه و یا انهدام را اعلام کنند.

وی گفت: ماده 40 قانون تاسیس سازمان اموال تملیکی می‌گوید این سازمان در خصوص دارو مکلف است تمام مواد اولیه دارویی و داروهای خود را به وزارت بهداشت و هلال احمر خارج از مزایده واگذار کند اما در 30 سال عمر سازمان اموال تملیکی علی رغم اینکه اعلام کرده‌ایم این آمادگی را داریم تا کالاها را با قیمت بسیار پایین در اختیار وزارت بهداشت قرار دهیم و وزارت بهداشت خودش بخش قابل مصرف را استفاده و آنچه را که نمی‌خواهد منهدم کند، اما تا کنون نه وزارت بهداشت و نه هلال احمر یک قلم دارو را هم تحویل نگرفته‌اند.

میرمعینی با اشاره به بحث قیمت واگذاری این مواد و داروها اظهار داشت: حتی مجمع عمومی سازمان اموال تملیکی اعلام کرده با قیمتی که خود وزارت بهداشت در نظر دارد حتی یک ریال هم که شده تمام دارو و مواد اولیه دارویی را در اختیار آنها قرار می‌دهیم. پس از واگذاری هم خود وزارت بهداشت و هلال احمر تصمیم می‌گیرند که این دارو و مواد اولیه را استفاده کنند یا نه، که تا کنون این همکاری صورت نگرفته است.   

عضو هیات مدیره سازمان اموال تملیکی با اشاره به عدم همکاری وزارت بهداشت برای اجرای این روند و واگذاری دارو و مواد اولیه ادامه داد: وزارت بهداشت معتقد است که دارو باید از کانال‌های تعریف شده و تحت شرایط نگهداری خاص و با آنالیز تعریف شده وارد کشور شود و هر آنچه که تحت این شرایط نباشد، مورد قبول وزارت بهداشت نیست و قابلیت مصرف ندارد اما سازمان اموال تملیکی می‌گوید تمام داروها نیازمند شرایط نگهداری خاص نیستند و برخی از داروها و مواد اولیه  را می‌توان در هر دمایی نگهداری کرد و مشکلی برای سلامت آن پیش نمی‌آید.

وی با تاکید بر اینکه تا به امروز هیچ دارویی را نفروخته‌ایم و اساسا امکان فروش آن را نداریم، گفت: هیچ دارویی را به فروش نرساندیم و واگذار نکردیم مگر اینکه مجوز آن از سوی سازمان غذا و دارو صادر شده باشد.    

معاون سازمان اموال تملیکی ادامه داد: در بحث اقلام ضد کرونا، اقلام مصرفی مانند الکل، ماسک، دستکش و گان‌های قاچاق را در اختیار وزارت بهداشت قرار دادیم و حجم آنها بسیار قابل توجه بود.

میرمعینی درباره میزان داروهای دپو شده که احتمال فساد پذیری دارند، گفت: ما به دنبال تعیین تکلیف هر چه سریع‌تر این کالاها هستیم چراکه برای مثال 8 کانتینر سرم در ترمینال غرب دپو شده بود و بعد از اینکه تاریخ مصرف آن به پایان رسید به سازمان اموال تملیکی اعلام کردند که در این مرحله دیگر جز انهدام کار دیگری نمی‌شد انجام داد.

وی افزود: دنبال این هستیم که بتوانیم از انچه وارد کشور شده چه به صورت قاچاق و چه متروکه استقاده بهینه کنیم وگرنه در اینکه وزارت بهداشت به دنبال صیانت از سلامت مردم است، شکی نیست. معتقدیم وزارت بهداشت اگر بتواند واحدی را ایجاد کند که امکان تست و آزمایش این داروها را داشته مشکل حل می شود چراکه سازمان استاندارد درخصوص دارو مسئولیتی ندارد.

عضو هیات مدیره سازمان اموال تملیکی گفت: هر چند انبار دارویی سازمان اموال تملیکی در تهران آتش گرفت اما هنوز هم حجم بالایی از دارو و مواد اولیه دارویی در انبارها وجود دارد که حاضر هستیم تمام آن را تقدیم وزارت بهداشت کنیم.

میرمعینی در پاسخ به این سوال که آیا دربین آنها داروی موثر کرونا هم وجود دارد، ادامه داد: داروهای که درباره آن صحبت می‌کنیم از چند ماه پیش وارد شدند و انواع آن برای ما قابل تشخیص نیست و وزارت بهداشت این موضوع را باید تشخیص دهد

منبع: ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

دادگاه لاهه حکم جلب صادر کرد | نتانیاهو بازداشت می‌شود؟!

چقدر از قطعی برق به خاطر استخراج بیت‌کوین است؟

جزئیات دیدار رئیس جمهور با وزیر خارجه سوریه | پزشکیان: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت

برنامه سپاه تا ۴ سال آینده رسیدن به مدار ۳۶هزار کیلومتری زمین است

قطعنامه حقوق بشری کانادا علیه ایران به تصویب رسید

توصیه می‌کنم کشورهای اروپایی از فرصت گفتگویی که دولت چهاردهم ایجاد کرده، استفاده کنند

گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه کشورهای عضو شورای حکام آژانس

اوکراین برای نخستین بار با موشک دوربرد بریتانیایی «سایه طوفان» خاک روسیه را هدف قرار داد

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس غزه را وتو کرد

شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله بر اساس ۲ مسیر میدان و مذاکره عمل می‌کند

رهبری شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون تابعیت قهری موافق هستم

مین‌گذاری بایدن سر راه ترامپ در اوکراین

گیر رسایی به ظریف، پچ‌پچ افزایش قیمت انرژی و تجمع معلمان در بهارستان

کلینیک ترک بی‌حجابی به کجا رسید

پیشنهاد سردبیر
زندگی