مشکل فقط عدم تمایل به فرزندآوری نیست
دلیل این که چرا مسئولان بر افزایش جمعیت تکیه میکنند و برای رسیدن به این هدف، حتی طرحهای موثر و مفید در سلامت نوزادان، را حذف و ممنوع میکنند، کاملا مشخص نیست؛ دلیل عدم این شفافیت را در دو مورد میتوان بررسی کرد؛ یکی همان حذف غربالگری جنین است که از تولد کودکان معلول جلوگیری میکرد و حالا با حذف آن، احتمال افزایش تولد چنین نوزادانی زیاد میشود و مورد دیگر افزایش سرسامآور سقط جنین زیرزمینی و مهاجرت است. با اجرای طرح غربالگری و ادامه سقط جنین و مهاجرت، بخشی از جمعیت افزوده شده توسط طرح جوانی جمعیت، افراد معلول خواهند بود؛ که علاوه بر زحمت و رنجی که خود و خانوادهشان متحمل میشوند، برای کشور،هزینههای سنگینی هم دارند.
واقعیت تلخ و موثر نادیده گرفته میشود
زندگی برای هر فرد، هزینههای خاص بسیاری دارد؛ هر کودک انسان با انواع نیازهای مختلفی متولد میشود که امروزه، برای برآورده کردن آن، نیاز به هزینه و پول هست؛ جوانان و خانوادههای ما در شرایطی زندگی میکنند که مدتهاست از برآورده کردن اولیات زندگی خود ناتوانند و هر روز از تعداد خواستههای لازم و کالاهای مهم سبد خانواده کم میکنند. کافی است فقط به آمار خرید مردم در شب یلدا و نیز میزان خرید آنان در مورد لباسهای زمستانی توجه کنید. آن نمایندهای که میخواهد به زور –حالا وام، مشوق و یا هر روش دیگری-مردم را بچهدار کند و آن نمایندهای که ادعا میکند پدرش در روستا ۱۱ فرزند داشته و مشکلی هم برای هیچکدام از فرزندان پیش نیامده، خوب است سری به همان روستای پدری زده و از اوضاع کشاورزی و کار و بار مردم مطلع شوند. البته گفتن دارد نمایندهای که پدرش ۱۱ فرزند آورده، خود فقط دو فرزند دارد! تشکیل خانواده و فرزندآوری هزینه دارد، والدین باید برای تولد و تربیت و آینده فرزندانشان چشماندازذروشنی داشته باشند؛ چقدر باید این موارد را به مسئولان محترم که حالا دیگر جایشان را با ما عوض کرده و «ولی نعمتان» ما شدهاند، یادآوری کرده و اعصابشان را به هم بریزیم که مجبور شوند با چنان ادبیاتی با ما سخن بگویند؟!
مهاجرت؛ روندی که نادیده گرفته میشود
مرکز افکارسنجی کیو، نخستین نظرسنجی ملی «تمایل به مهاجرت» را باهدف بررسی میزان تمایل به مهاجرت و علل آن در دستور کار قرار داده که نتایج نشان از عملکرد ضعیف مسئولان کشور دارد. یافتههای این نظرسنجی نشان میدهد یک سوم از شهروندان ایرانی شرکت کننده در این نظرسنجی در صورت فراهم بودن شرایط مایلند مهاجرت کنند؛ یعنی از هر ۳ ایرانی ۱ نفردر صدد مهاجرت است. درحالیکه میانگین جهانی تمایل به مهاجرت، ۱۵ درصد است؛ میزان میل به مهاجرت در ایران بیش از ۲برابر جهانی است. دلیل مهاجرت ۸۰% مردم، بیثباتی و مشکلات اقتصادی عنوان شده. براساس تازهترین آمارهای رصدخانه مهاجرت ایران، ۳۷% از دارندگان مدال در المپیادهای دانشآموزی ایران نیز مهاجرت کردهاند. ۲۵% از مشمولان بنیاد نخبگان و ۱۵% از رتبههای زیر هزار کنکورسراسری هم مقیم کشورهای دیگرهستند. مسئولان کشور ما نه تنها ناتوان از جذب سرمایههای خارجی هستند، بلکه با سیاستهای واگرا و دفع کننده داخلی به روند مهاجرت نخبگان و سرمایههای ملی کمک هم میکنند!
خلاصه و تمام!
داریوش فرهود، پدر علم ژنتیک ایران در مورد طرح جوانی جمعیت گفته است:« طرحی به نام جوانسازی و صیانت از جمعیت کشور پیشنهاد کردهاند که ایرادهای زیادی دارد. (وقتی از رفتن جوانان صحبت میکنیم) بحث فرار مغزها نیست، بحث فرار ژنهاست. من اگر الان در این سن از مملکت بروم اتفاقی نمیافتد، اما وقتی یک جوان از کشور میرود با یک خارجی ازدواج میکند، ژن ایرانی را برده است. من مخالف ازدیاد جمعیت نیستم، ولی این راهش نیست؛ میتوانیم از تولد بچه عقبمانده ذهنی، نابینا، ناشنوا، جلوگیری کنیم. با افراد متخصص در این زمینه صحبت نکردند. اجازه نمیدهند غربالگری ترویج شود! شرایط را هم برای سقط (قانونی) اینقدر سخت میکنند که زمان از دست برود، بچه عقبمانده زیاد میشود و باید از کیسه من و شما برای آنها خرج شود.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟
البته قطعا سواره از حال پیاده و سیر از حال گرسنه هرگز باخبر نیست
نهایتش بهشون میگن زیر ساخت های شما کفاف نگهداری همین ۸۵ میلیون رو نمیده و باید بشید ۳۰ میلیون تا رفاه اجتماعی و شاخص های توسعه انسانیتون بره بالا و ملت تمایل به فرزند آوری پیدا کنن.
واقعیت هم همینه دیگه....تو این ۴۰ سال چنتا دانشگاه دولتی، چنتا شرکت دولتی، چنتا پالایشگاه و نیروگاه تاسیس شده؟ فقط سد زدن و مازوت سوزوندن.
ژن من ایرانی اگر قراره یک عمر تو بدبختی زندگی کنه همون بهتر که اصلآ اینجا بدنیا نیاد چون زندگی که الان من ۱۰۰ درصد ایرانی دارم اسمش زندگی نیست فلاکته.