جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ 22 November 2024
دوشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۱
کد خبر: ۵۰۵۳۷

بیل گیتس: یک بیماری همه‌گیر دیگر در راه است

بیل گیتس: یک بیماری همه‌گیر دیگر در راه است
بیل گیتس می‌گوید خطرات بیماری شدید همه‌گیر به طور چشم‌گیری کاهش پیدا کرده‌اند؛ اما وقوع یک بیماری همه‌گیر دیگر کاملاً قطعی است.
نویسنده :
مونس نظری

گیتس که در کنفرانس امنیتی سالانه مونیخ آلمان صحبت می‌کرد، گفت که احتمالاً یک بیماری همه‌گیر جدید بالقوه که از پاتوژنی متفاوت نشئت خواهد گرفت، در راه است.

 

به گزارش سی‌بی‌اس، او افزود: پیشرفت در فناوری پزشکی می‌تواند زمان تولید واکسن را به شش ماه کاهش دهد. بیل گیتس گفت که خطرات بیماری شدید ناشی از کووید۱۹ به طور چشم‌گیری کاهش یافته‌اند؛ اما وقوع یک بیماری همه‌گیر دیگر کاملاً قطعی است.

 

گیتس، رئیس بنیاد مشترک بیل و ملیندا گیتس، در گفتگو با هدلی گمبل از CNBC در کنفرانس امنیتی مونیخ آلمان گفت که یک بیماری همه‌گیر دیگر که یحتمل از پاتوژنی متفاوت از همان خانواده ویروس کروناست، در راه است. اما او اضافه کرد که پیشرفت‌ها در فناوری پزشکی باید به جهانیان کمک کند تا عملکرد بهتری در مبارزه با آن داشته باشند... اگر همین حالا دست به سرمایه‌گذاری بزنند. گیتس گفت: «با بیماری همه‌گیر دیگری مواجه خواهیم شد. دفعه بعدی با پاتوژنی دیگر.»

 

گیتس در حالی که دو سال از آغاز همه‌گیری ویروس کرونا می‌گذرد، گفت: مخرب‌ترین تأثیرات بیماری از بین رفته‌اند، چون بخش عمده جمعیت جهانی سطحی از مصونیت را به دست آورده‌اند. شدت بیماری نیز در آخرین نوع آن یعنی گونه اومیکرون بسیار کم بود. البته گیتس اضافه کرد که در بسیاری از مناطق به دلیل خود ویروس بوده است که مصونیت ایجاد شده. یعنی خود ویروس بهتر از کاری که ما با واکسن‌هامان توانستیم انجام دهیم به مردم دنیا اطلاع‌رسانی کرد.

 

او گفت: «احتمال بروز شدید بیماری به تبع کهولت سن و چاقی و یا دیابت (به تبع قرارگیری در معرض عفونت) حالا به میزان چشم‌گیری کاهش یافته است.» گیتس گفت برای رسیدن به هدف سازمان بهداشت جهانی برای واکسیناسیون ۷۰ درصد از جمعیت جهان تا اواسط ۲۰۲۲ خیلی دیر شده است. در حال حاضر ۶۱.۹ درصد جمعیت دنیا لااقل یک دوز واکسن را دریافت کرده‌اند. او افزود که جهان آینده باید عکس‌العمل سریع‌تری نشان بدهد. و به همین دلیل از دولت‌ها خواست که از همین حالا سرمایه‌گذاری روی این موضوع را آغاز کنند.

 

او گفت: «دفعه بعد باید فرزتر باشیم و سعی کنیم زمان را از دو سال به شش ماه تقلیل بدهیم.» گیتس معتقد است که هزینه آماده شدن برای همه‌گیری بعدی چندان بالا نیست. این موضوع شباهتی به تغییرات آب و هوایی ندارد و اگر منطقی باشیم دفعه بعدی زودتر متوجه خواهیم شد.

 

گیتس از طریق بنیاد بیل و ملیندا گیتس با Wellcome Trust بریتانیا همکاری کرده است تا ۳۰۰ میلیون دلار به ائتلاف نوآوری‌های آمادگی همه‌گیری کمک کند...کمک رسانی از طریق برنامه Covax بوده است برای تحویل واکسن به کشورهای کم‌درآمد و متوسط.

 

هدف CEPI جمع‌آوری ۳.۵ میلیارد دلار برای کاهش زمان مورد نیاز برای ساخت واکسن به ۱۰۰ روز است.

 

 

 

 

منبع خبر : CNBC.COM
منبع: CNBC.COM
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

دادگاه لاهه حکم جلب صادر کرد | نتانیاهو بازداشت می‌شود؟!

چقدر از قطعی برق به خاطر استخراج بیت‌کوین است؟

جزئیات دیدار رئیس جمهور با وزیر خارجه سوریه | پزشکیان: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت

برنامه سپاه تا ۴ سال آینده رسیدن به مدار ۳۶هزار کیلومتری زمین است

قطعنامه حقوق بشری کانادا علیه ایران به تصویب رسید

توصیه می‌کنم کشورهای اروپایی از فرصت گفتگویی که دولت چهاردهم ایجاد کرده، استفاده کنند

گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه کشورهای عضو شورای حکام آژانس

اوکراین برای نخستین بار با موشک دوربرد بریتانیایی «سایه طوفان» خاک روسیه را هدف قرار داد

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس غزه را وتو کرد

شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله بر اساس ۲ مسیر میدان و مذاکره عمل می‌کند

رهبری شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون تابعیت قهری موافق هستم

مین‌گذاری بایدن سر راه ترامپ در اوکراین

گیر رسایی به ظریف، پچ‌پچ افزایش قیمت انرژی و تجمع معلمان در بهارستان

کلینیک ترک بی‌حجابی به کجا رسید

پیشنهاد سردبیر
زندگی