کلانتری جایگزین یاسر احمدوند شد که ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ با حکم محمدمهدی اسماعیلی به این سمت منصوب شده بود.
سیاستگذاری و برنامهریزی در راستای تحقق عدالت فرهنگی در حوزه کتاب و نشر، شناسایی و بهرهگیری از ظرفیتهای بخش خصوصی و حمایت از کنشگران زیستبوم صنعت نشر و چاپ کشور، سیاستگذاری و برنامهریزی با هدف توسعه و اعتلای زبان فارسی، شعر و ادبیات کشور، تقویت کیفی رویدادهای مبتنی بر کتاب و... بعضی از وظایف و مسئولیتهای معاون فرهنگی هستند.
نگاهی به رزومه و سوابق کاری این دو نفر جالب توجه است وانتظار را از عبدالحسین کلانتری بالا میبرد.
عبدالحسین کلانتری متولد ۱۳۵۷ و فارغالتحصیل دکترای جامعهشناسی از دانشگاه علامه طباطبایی است.
مشاور عالی رئیس پردیس و عضو هیئت رئیسه پردیس البرز دانشگاه تهران؛ سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی؛ نمایندگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در هیئت نظارت بر مطبوعات؛ عضویت کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران؛ نمایندگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری؛ ریاست کمیسیون دائمی هیئت امنای موزه ملی علوم و فناوری؛ ریاست کمیسیون دائمی هیئت امنای موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و... سوابق کاری کلانتری هستند.
او مقالات زیادی نیز در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و... تألیف کرده یا در نوشتن آنها همکاری کرده در حالیکه احمدوند فقط در تألیف دو مقاله مشارکت داشته است.
احمدوند (متولد ۱۳۵۵) مدرک کارشناسی فقه و حقوق را از مدرسه عالی شهید مطهری، کارشناسی ارشد الهیات، فقه و حقوق را از دانشگاه آزاد تهران مرکز و مدرک دکترای عرفان و تصوف اسلامی را از دانشگاه ادیان و مذاهب قم گرفته است.
مدیریت انتشارات موسسه همشهری، معاونت اجرایی مجمع ناشران انقلاب اسلامی، مدیرعاملی شرکت پخش محصولات فرهنگی «ترنج»، مدیرعاملی فروشگاههای «ترنجستان»، مدیریت مرکز «آموزشهای کاربردی نشر»، مدیریت روابط عمومی «بنیاد دایرةالمعارف» و عضویت در هیئتمدیره مجتمع چاپ «واژهپرداز اندیشه» سوابق کاری اصلی و مهم او بودند.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟