پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ 21 November 2024
صفحه نخست
چقدر از قطعی برق به خاطر استخراج بیت‌کوین است؟

چقدر از قطعی برق به خاطر استخراج بیت‌کوین است؟

ماینینگ، فارم، ماینر... سه واژه‌ای که برای بسیاری از ایرانی‌ها ناآشنا هستند در حالی‌که هزینه‌ی زیادی بر آن‌ها تحمیل می‌کنند چون بار سنگینی روی صنعت برق و انرژی کشور وترپ می‌کنند.
آهو دریایی کجاست؟
سرنوشت دختر علوم تحقیقات

آهو دریایی کجاست؟

آهو دریایی پس از اتفاقی که در دانشگاه آزاد علوم تحقیقات افتاد به بیمارستان روان‌پزشکی ایران منتقل شد. پس از آن هیچ خبر جدیدی درمورد این دختر منتشر نشد تا این‌که سخنگوی قوه قضاییه و رئیس انجمن روانپزشکان ایران دو خبر جداگانه درباره‌ی او اعلام کردند.
داستان ترامپ

داستان ترامپ

گفته بود که «آمریکا را دوباره بزرگ می‌کنیم!» هشت سال پیش به جنگ نهادهای اصلی قدرت (Establishment) ‌ رفته بود. این بار اما کاری آسان‌تر در پیش داشت. پیروزیش نه تنها بر سیاست داخلی سرریز خواهد داشت، بلکه پیش‌درآمد جریان سومی در سیاست خارجی خواهد بود: ضد بین‌الملل‌گرایی⁩
مرثیه‌ای ⁧برای کیانوش سنجری⁩: غریبه‌ای در وطن خویش و غربت...
یادداشتی از مازیار خسروی

مرثیه‌ای ⁧برای کیانوش سنجری⁩: غریبه‌ای در وطن خویش و غربت...

‏ هرگز ندیده بودمش. خط و ربط سیاسی‌اش هم به من نمی‌خورد. حتا اینجا هم یکدیگر را دنبال نمی‌کردیم تا از زیر و بالای زندگی و تصمیم‌اش برای خودکشی آگاه شوم.
تیم ترامپ، از ایلان ماسک تا بقیه...

تیم ترامپ، از ایلان ماسک تا بقیه...

در اقدامی تازه، دونالد ترامپ ایلان ماسک، میلیاردر معروف و مدیرعامل شرکت‌هایی چون تسلا و اسپیس‌ایکس، را برای رهبری وزارت جدیدی به نام وزارت کارایی دولت منصوب کرد. هدف این وزارتخانه کاهش بوروکراسی، حذف مقررات اضافی و بازسازی نهادهای فدرال عنوان شده است. ماسک به همراه ویک راماسوامی، دیگر منصوب ترامپ، تا سال ۲۰۲۶ مأموریت دارند دولت کوچک‌تر و کارآمدتری ایجاد کنند. این تصمیمات در کنار انتصاب چهره‌های کلیدی دیگر، از جمله جان رادکلیف به ریاست سازمان سیا و پیت هگست به وزارت دفاع، نشان‌دهنده جهت‌گیری جدید دولت ترامپ برای کاهش نفوذ سیاست‌های پیشرو و تقویت هم‌پیمانان خود در نهادهای مهم حکومتی است.
الی کوهن؛ داستان زندگی و مرگ بزرگترین نفوذی اسراییل

الی کوهن؛ داستان زندگی و مرگ بزرگترین نفوذی اسراییل

شاید بی‌راه نباشد اگر اسرائیل را دولت ترور و جاسوسی نام‌گذاری کنیم، کاری که پس از نسل‌کشی و اشغالگری، در آن پیشرو و موفق است. الی کوهن یک جاسوس عادی نبود، او با پول موساد مهمانی‌های بزرگ می‌گرفت و روابط دوستانه و نزدیکی با دولت‌مردان سوریه برقرار کرد و تا آن‌جا پیش رفت که در تصمیم‌گیری‌های نظامی و امنیتی این کشور نقش داشت. او سال‌ها به عنوان یک تاجر موفق در دمشق زندگی کرد و نیروهای امنیتی سوری را به بن‌بست رساند تا این‌که اعتماد به نفس زیاد به ضررش تمام شد...
در آمستردام چه گذشت | زن هلندی روایت می‌کند

در آمستردام چه گذشت | زن هلندی روایت می‌کند

درحالی‌که بسیاری از رسانه‌های غربی مقصر درگیری بین حامیان فلسطین و اسراییلی‌ها در آمستردام را فلسطینیان می‌دانند، روایت یکی از شهروندان آمستردام در میان چنین جنجال‌های رسانه‌ای، کمتر شنیده شده است: «سرود می‌خوانند و می‌گفتند در غزه دیگر مدرسه‌ای نیست چون همه کودکان را سوزانده‌اند.»
روایت دانشجویان از آنچه در علوم تحقیقات گذشت

روایت دانشجویان از آنچه در علوم تحقیقات گذشت

دختر علوم تحقیقات، آهو دریائی، دختر دانشجوی دانشگاه آزاد... عناوینی که پس از انتشار ویدئوهایی از حضور برهنه‌ی یک دختر جوان در دانشگاه علوم تحقیقات زیاد دیده‌ایم. سری به این دانشگاه زدم تا فضا ‌را پس از اتفاق هفته پیش ببینم، نظر دانشجویان را بدانم و اگر بخت یاری کند یا یکی از کسانی که شاهد ماجرا بوده است، حرف بزنم.
داستان خانواده ترامپ | مرد آلمانی که به نیویورک مهاجرت کرد تا پولدار شود

داستان خانواده ترامپ | مرد آلمانی که به نیویورک مهاجرت کرد تا پولدار شود

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا، ارتباطی عمیق و ریشه‌دار با نیویورک‌سیتی دارد که به دوران مهاجرت اجدادش به این شهر باز می‌گردد. خانواده ترامپ، از جمله پدربزرگ و مادربزرگ او، فریدریش و الیزابت، در اوایل قرن بیستم از آلمان به نیویورک مهاجرت کردند و در محله‌های برانکس و کوئینز زندگی کردند. این خانواده با پشتکار و تلاش در شرایط سخت، نه تنها در عرصه‌های مختلف اقتصادی موفق شدند، بلکه به‌تدریج یک امپراتوری املاک را بنا نهادند که به دست فرد ترامپ و در نهایت دونالد ترامپ به یکی از بزرگ‌ترین امپراتوری‌های تجاری آمریکا تبدیل شد.
داستان یک دیوار

داستان یک دیوار

دیوار برلین، که به‌عنوان نمادی از جدایی و کشمکش‌های دوران جنگ سرد شناخته می‌شود، به‌دست مقامات آلمان شرقی در سال ۱۹۶۱ ساخته شد تا از فرار شهروندان به برلین غربی جلوگیری کند. این دیوار ۲۸ ساله، که برلین را به دو بخش تقسیم می‌کرد، نه تنها زندگی هزاران نفر را تحت تاثیر قرار داد بلکه به یکی از بزرگ‌ترین نمادهای تنش‌های شرق و غرب تبدیل شد. اما در نهایت، در چنین روزی، ۹ نوامبر ۱۹۸۹، فشارهای مردمی باعث شد این دیوار فرو ریخته و پایان دوره‌ای از جدایی و دشمنی را رقم بزند.
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

چقدر از قطعی برق به خاطر استخراج بیت‌کوین است؟

جزئیات دیدار رئیس جمهور با وزیر خارجه سوریه | پزشکیان: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت

برنامه سپاه تا ۴ سال آینده رسیدن به مدار ۳۶هزار کیلومتری زمین است

قطعنامه حقوق بشری کانادا علیه ایران به تصویب رسید

توصیه می‌کنم کشورهای اروپایی از فرصت گفتگویی که دولت چهاردهم ایجاد کرده، استفاده کنند

گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه کشورهای عضو شورای حکام آژانس

اوکراین برای نخستین بار با موشک دوربرد بریتانیایی «سایه طوفان» خاک روسیه را هدف قرار داد

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس غزه را وتو کرد

شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله بر اساس ۲ مسیر میدان و مذاکره عمل می‌کند

رهبری شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون تابعیت قهری موافق هستم

مین‌گذاری بایدن سر راه ترامپ در اوکراین

گیر رسایی به ظریف، پچ‌پچ افزایش قیمت انرژی و تجمع معلمان در بهارستان

کلینیک ترک بی‌حجابی به کجا رسید

آهو دریایی کجاست؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی