يکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ 17 November 2024
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲
کد خبر: ۸۴۹۹۳

نظام پرستاری: نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها مستقر شود

نظام پرستاری: نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها مستقر شود
 رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری با تاکید بر اهمیت امنیت کادر درمان بویژه در مراکزدرمانی، گفت: سازمان نظام پرستاری از دادستانی کشور، نیروی انتظامی و وزارت بهداشت درخواست کرده است که نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها مستقر شود؛ چرا که حضور نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها به کاهش خشونت کمک می‌کند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت در واکنش به ضرب‌وشتم پرستاران در بیمارستان ولی‌عصر(عج) کازرون گفت: باید تدابیر جدی‌تری برای مقابله با این اقدامات اتخاذ شود که وزارت بهداشت پیگیر جدی این موضوع است.

احمد نجاتیان در مراسم بزرگداشت مرحوم مسعود داوودی (پزشک مقتول در یاسوج) که امروز، شنبه، ۲۶ آبان در سازمان نظام پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: هنگامی که یک پزشک چیره‌دست و یک فرد توانمند از اعضای کادر درمان، جان خود را از دست می‌دهد ضربه‌ای بزرگ به نظام سلامت کشور وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه خشونت فیزیکی و کلامی علیه کادر درمان در حال افزایش است، گفت: بررسی‌ها بیانگر این است که ۷۰ درصد پرستاران، خشونت کلامی و فیزیکی را در هر سال تجربه می‌کنند.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه بیمارستان‌ها می‌بایست نقطه امن کادر درمان باشند، تصریح کرد: سازمان نظام پرستاری از دادستانی کشور، نیروی انتظامی و وزارت بهداشت درخواست کرده است که نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها مستقر شود؛ چرا که حضور نیروی انتظامی در بیمارستان‌ها به کاهش خشونت کمک می‌کند.
تبلیغ
با این دستگاه هزینه فیزیوتراپی نده! دستگاه فیزیوتراپی خانگی ارزان با اثرگذاری بالا(تخفیف ویژه)
خرید و مشاوره
yn-ad

وی با بیان اینکه نظام سلامت با کمبودهایی مواجه است، افزود: تعداد پرستاران، پزشکان و آمبولانس‌های کشور به میزان کافی نیست. گاهی‌اوقات، کمبود امکانات سبب می‌شود که مردم تصور کنند به بیمار آنها توجه نشده است؛ در حالی که بنا به وقوع یک شرایط، سطح‌بندی در تریاژ صورت گرفته است. کمبود نیروی انسانی و امکانات از مشکلات زیرساختی نظام سلامت است و این موضوع می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد.

نجاتیان گفت: وزارت بهداشت و نظام سلامت کشور می‌بایست از اعضای کادر درمان که در محیط کار خود دچار آسیب شده‌اند، حمایت کند. متاسفانه، یک پرستار نیز در شهر یاسوج با چاقو مورد حمله قرار گرفته و تارهای صوتی او آسیب دیده است. پس از اینکه این پرستار طرح خود را به پایان رسانده است، به حال خود رها شده و هزینه‌های درمانی را به صورت شخصی پرداخت می‌کند. متاسفانه بیمارستان و دانشگاه‌های علوم پزشکی نسبت به کادر درمان آسیب دیده در محیط کار بی‌تفاوت هستند و از او خواستند که مراحل شکایت را شخصا پیگیری کند.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری تصریح کرد: کادر درمان که در محیط کار دچار آسیب می‌شود می‌بایست به عنوان یک فرد ایثارگر قلمداد شود. شرایط کاری در درمان می‌بایست ایمن باشد؛ به نحوی که کادر درمان در محیط کار خود خشونت صفر را تجربه کند. هرگونه خشونتی علیه کادر درمان در محیط کار پذیرفتنی نیست.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

یک فوریت لایحه «اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» رای نیاورد

نرجس سلیمانی: مدیری که جاهل به وضعیت مجموعه تحت مدیریت خود باشد، قابل نیست

پیشنهاد دولت این است که تابعیت خود فرد برای مشاغل حساس شرط قطعی باشد نه همسر و فرزند

افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسید کربن

آتش چوپانان خارجی بر خرمن مراتع ایران!

پاسخ معنادار شریفی زارچی به مخالفت میرسلیم با رفع فیلترینگ

تذکر نماینده پایداری علیه سفر گروسی به ایران نیمه تمام ماند

هشدار سازمان غذا و دارو درباره یک آمپول لاغری

۳۹ میلیون نفر در ایران در مناطق مستعد فرونشست زندگی می‌کنند

علی جنتی در واکنش به سفر لاریجانی به سوریه و لبنان: ردصلاحیت نظر شورای نگهبان بوده نه رهبری

ایلان ماسک: می‌خواهم بفهمم چه افرادی من را به تماس با روسیه متهم می‌کنند تا آن‌ها را با بمب اتم بزنم

سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران: انتظار می‌رود آلودگی هوا ادامه داشته باشد

عراقچی: اگر رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، اقدام متناسب را عینا انجام خواهیم داد

روایت خلبانان آمریکایی از رهگیری پهپاد‌ها و موشک‌های ایرانی در شب حمله به اسرائیل

پیشنهاد سردبیر
زندگی