پنجشنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ 19 September 2024
پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴
کد خبر: ۴۸۹۱۶
قالیباف:

اولویت های انجام شده مجلس یازدهم اقتصاد، معیشت و مسکن بود

اولویت های انجام شده مجلس یازدهم اقتصاد، معیشت و مسکن بود
رییس قوه مقننه با اشاره به مشکلاتی که در بخش مسکن وجود دارد،‌ گفت: زمانی مردم تصور می کردند که با افق روشنی صاحب مسکن می شوند، اما امروز مردم نگران هستند که آیا می توانند هزینه اجاره مسکن خود را تامین کنند؟ البته مجلس موضوع تامین مسکن را در دستور کار قرار داد.

رییس قوه مقننه با اشاره به اینکه مسکن مهر از اقدامات خوبی بود که برای تامین مسکن انجام شد، ‌افزود: مهمترین کاری که مجلس یازدهم باید انجام بدهد این است که حل این مشکل را با تلاش  و از ظرفیت های مردم در این باره استفاده کند. دولت باید به نحوی عمل کند که قیمت تمام شده مسکن به ویژه برای افرادی که نوبت اول مسکن را قرار است دریافت کنند، بتوانند مسکن ارزان دریافت کنند. با توجه به موقعیت جغرافیایی که وجود دارد، تقریبا ۵۵ تا ۴۵ درصد مسکن کشور متمرکز به زمین است. ما در این بخش از زمین های مازاد و زمین های دولتی و صندوق های مورد نظر استفاده کنیم.

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت موضوع مسکن را پیگیری کرده است و مجلس نیز در این باره قانون مالیات بر خانه های خالی را تصویب کرد. از زمان که این قانون را به مرحله اجرا در آورده است، تغییراتی مثبتی در بازارمسکن رخ داد و البته مسئله اصلی در این باره میزان عرضه و تقاضا است.

وی با بیان اینکه چند ۱۰۰ هزار خانه خالی در کشور وجود دارد، ادامه داد: بخشی از همین خانه ها در کارهای بنگاه داری بانک ها بود و شرکت های وابسته به بانک ها خانه ها را می ساختند و انبوه سازی می کردند. اما با قانون مجلس به همه اینها مالیات تعلق می گیرد واین قانون سبب می شود این خانه ها به اجاره داده شود یا مجبور به فروش آن شوند.

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره مصوبه مجلس در مالیات برعایدی سرمایه نیز گفت: مجلس در بخش اقتصاد در موضوع مشخص حرکت می کند و موضوع مسکن،‌ مالیات بر خانه های خالی،‌مالیات بر عایدی سرمایه و هم تولید مسکن را دنبال کرده است.

 

منبع خبر : ایرنا
منبع: ایرنا
ارسال نظر
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

پیجر همه جا، از اتاق کودک تا میز کافه و رستوران

چه کسانی از پیجر استفاده می‌کنند؟

در گفت‌وگوی فراز با «علی بهشتی نیا»، کارشناس آموزشی بررسی شد

مخاطرات اختصاص ۲۰ درصد از ظرفیت مدارس به اتباع افغانی

زندگی