جمعه ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ 20 September 2024
چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
کد خبر: ۷۸۲۴۴

آخرین جلسه هیات دولت سیزدهم؛ وزیر ورزش: ورود بانوان اتفاق مبارک دوره ما بود

آخرین جلسه هیات دولت سیزدهم؛ وزیر ورزش: ورود بانوان اتفاق مبارک دوره ما بود
 کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، در آخرین جلسه هیئت دولت سیزدهم اظهار داشت: حوزه ورزش قهرمانی شاخصی است که سطح ورزشی کشورها را مشخص می‌کند و ما در یک دوره سه ساله موفق شدیم که توسط ورزشکاران این سرزمین ۲۲۹۰ مدال به دست بیاوریم. این عدد در مقایسه با دوره چهارساله قبلی با افزایش همراه شده است. پاداش قهرمانی هم قهرمانان ۴ برابری شده است. طبق آماری که از کشورهای دنیا داشتیم ایران در بحث پاداش‌ها رتبه اول را دارد.

وی افزود: در بخش پروژه‌های عمرانی، در راستای سیاست‌های دولت قصد داشتیم پروژه‌های نیمه تمام را تمام و از آغاز پروژه خودداری کنیم که این مسئله در شورای عالی ورزش به تصویب رسید. در ابتدا بیش از ۴۴۰۰ پروژه نیمه تمام داشتیم. ۱۹۴۷ پروژه به افتتاح رسید و بیش از ۲۵۰۰ پروژه باقی مانده که برنامه‌ریزی این بود در ادامه کار دولت این پروژه‌ها را که بعضاً از دهه ۸۰ به آن رسیدگی نشده را به سرانجام برسانیم. تا هفته آینده هم ۶۰ پروژه دیگر افتتاح می‌شود.

هاشمی ادامه داد: از اتفاقات خوبی که در این دولت رخ داد بحث حضور بانوان در ورزشگاه‌ها بود. من به عنوان کسی که ۳۵ سال در ورزش بوده مشاهده کردم خوشبختانه در این دولت این مشکل از پیش رو برداشته شد. با تدابیری که اندیشیده شد توانستیم از شورای تأمین استان‌ها مجوزهای مربوط کنیم. حضور بانوان اتفاقاً مبارکی بود که یکی از معضلات بین‌المللی ما به‌شمار می‌رفت و با رعایت ارزش‌های اسلامی حل و فصل شد.
 

وی افزود: در انتهای فصل گذشته فوتبال توانستیم کمک داور ویدئویی را وارد لیگ برتر کنیم. کمکی که با حمایت دولت انجام شد و حالا لیگ برتر جدید با VAR برگزار می‌شود و مقدمات آن انجام شده است. فدراسیون در حال پیگیری است و ورزشگاه‌های سرتاسر کشور به این فن‌آوری تجهیز می‌شوند. 

او گفت: در هیچ‌جای دنیا وظیفه دولت تأمین VAR نبوده اما با کمک‌های دولت این اقدام انجام شد.

ارسال نظر
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

پیجر همه جا، از اتاق کودک تا میز کافه و رستوران

چه کسانی از پیجر استفاده می‌کنند؟

در گفت‌وگوی فراز با «علی بهشتی نیا»، کارشناس آموزشی بررسی شد

مخاطرات اختصاص ۲۰ درصد از ظرفیت مدارس به اتباع افغانی

زندگی